Ce sacrificii face Monica Anghel pentru a-și păstra silueta de invidiat: „O dată la câteva luni îmi cumpăr un covrig”

 Borcilă Andreea
.

Ce sacrificii face Monica Anghel pentru a-și păstra silueta de invidiat. Frumoasa cântăreață a reușit să slăbească zeci de kilograme într-un an și jumătate. După noua schimbare, vedeta a adoptat un stil de viață sănătos, fiind mai atentă la ce mănâncă și la cât sport face. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a reușit, în doar un an și jumătate, să slăbească 30 de kilograme. Astfel, artista i-a uimit pe fani și pe cei apropiați cu noua schimbare de look. De atunci, vedeta este mai atentă la ceea ce mănâncă. În plus, merge la sală de câteva ori alături de fiul ei, Aviv. 

fiul-monicai-anghel-victima-a-bullyingului-4fiul-monicai-anghel-victima-a-bullyingului-4

Monica Anghel a dezvăluit recent cum își menține silueta, după ce a slăbit zeci de kilograme. Regimul ei alimentar pare a fi unul strict, mai ales când vine vorba de mici răsfățuri. Nu doar mâncarea e importantă pentru artistă, ci și cât sport face.

Citește și: Cum a fumat Monica Anghel prima oară:”Se vedea fumul care ieșea din porumb și bunica a crezut că a luat foc ceva”

Citește și: Cum a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme:”Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie”

Citește și: Frații Tate ar fi sechestrat, de fapt, două fete.Cine sunt și cum au ajuns în vila din Capitală

Citește și: Britney Spears este însărcinată pentru a treia oară:„Dacă sunt doi copii, o iau razna!'

Ce sacrificii face Monica Anghel pentru a-și păstra silueta de invidiat

Invitată la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima tv, Monica Anghel a vorbit deschis despre stilul ei de viață, care acum e unul echilibrat. Artista merge la sală de trei ori pe săptămână, împreună cu fiul ei, Aviv, iar atunci când nu poate să ajungă nu renunță la exerciții, ci le face acasă.

„În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar am dat jos. Am foarte multă grijă la ce mănânc, la tot. Mănânc carne slabă, nu mănânc prăjit.

De cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală. La sală fac ce știu eu că am voie să fac. Lucrez, iar când nu merg la sală cu Aviv, fac exerciții acasă. O zi pe săptămână nu fac, de obicei duminică sau lunea', a declarat Monica Anghel la Prima TV.

Pentru ea, marea slăbiciune sunt covrigii, însă nu se atinge de ei decât foarte rar. În plus, Monica Anghel nu consumă nici cozonac, desertul preferat pentru majoritatea românilor de sărbători. 

„Cozonacul mi-a făcut rău dintotdeauna. Mi se face poftă câteodată de câte un covrig, dar cu mai puțină sare.

Vreau să spun că o dată la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până în ora 13, dar până a doua zi nu mai mănânc nimic. În schimb, beau apă, apă multă', a mai adăugat cântăreața.

Monica Anghel și-a supărat prietenii

Artista refuză să mai iasă cu prietenii la restaurant sau acasă la ei, pentru a-și păstra în continuare obiceiurile alimentare. Cântăreața a fost invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la PRO tv, unde a vorbit și acolo despre stilul ei de viață.

„Am grijă ce fac, cum fac. S-au supărat prietenii pe mine că nu mai merg la ei, la povești, la masă, să bem, să mâncăm. Mi-am schimbat stilul de viață și e mult mai bine așa. 

Când mă duc acasă la niște prieteni nu pot să le spun că eu vreau să mănânc doar o bucată de pește la grătar', a dezvăluit Monica Anghel.

Când iese, totuși, cu prietenii săi, vedeta preferă să nu meargă la o cafenea, unde să stea relaxată pe o canapea. Monica Anghel le propune celor cu care se vede să o facă la sala de fitness sau în parc, pentru a face mișcare.

„Trăiesc total diferit. Prin felul în care îmi organizez timpul. Dacă mă întâlnesc cu niște prieteni prefer să avem un program comun, să mergem să ne plimbăm sau să facem mișcare, dacă nu la sală, într-un parc.

Anul ăsta împlinesc 51 de ani. Nu este vorba de frumusețe. Este vorba de sănătate și de bucuria de a trăi. Mă văd altfel. Am alte lucruri în cap. Mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin tot soiul de idei', a adăugat artista.

Ce face Monica Anghel într-o zi obișnuită

Artista a povestit la emisiune cum arată o zi obișnuită din viața sa.

„Până la ora asta am mâncat 5 curmale. Am băut o cafea, fără lapte și zahăr, și un ceai. Pe la ora 16:30 trebuie să mănânc un pește la grătar, cu niște fasole verde, cu niște roșioare și un cățel de usturoi. După plec la sală cu Aviv. După vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care mai fac și fasting de 24 de ore.

Când merg la sală fac greutăți și cardio. Nu pot să ridic mai mult de 25 de kilograme, pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac acasă.

Este un stil de viață, procesul de slăbire a fost într-un an și trei luni. A fost foarte important în acest proces de schimbare și psihologul pe care l-am avut',  a declarat cântăreața. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton