Ce sacrificii a făcut Monica Anghel în carieră: „Au fost momente în care eram în culise cu salvarea” 

 Borcilă Andreea
.

Ce sacrificii a făcut artista Monica Anghel în carieră. Vedeta este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, dar și o actriță desăvârșită. Are o carieră îndelungată și mulți fani care o apreciază pentru talentul ei. Chiar dacă a cunoscut succesul pe plan profesional, Monica Anghel a avut parte și de clipe dificile, fără ca publicul să știe ce se petrece în culise. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Monica Anghel dă totul pe scenă sau pe platourile de filmare, fiind apreciată de mulți dintre fani. De dragul carierei însă vedeta a făcut nenumărate sacrificii, fără ca publicul să știe ce se întâmplă în culise. Tot ce și-a dorit artista a fost să-i bucure pe spectatori și să nu-i împovăreze cu grijile sale. 

monica-anghel-6monica-anghel-6

Monica Anghel este unul dintre personajele principale din Strada Speranței, noul serial de la Kanal D, care apare sâmbăta, de la ora 20:00, cu câte două episoade. Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos și foarte comic. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe Strada Speranței, drept Madam Goagăl, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor absolute.

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta, după ce a slăbit 30 de kiograme. La ce a renunțat:„Îți face poftă de mâncare'

Citește și: Ce relație au acum Monica Anghel și Toni Grecu:„Am stat cu el în aceeași casă'

Citește și: Rey, la un pas să-l bată pe Alex, la Insula Iubirii:”Ești nesimțit în toată firea, ești prost”

Citește și: Ispita Antonela Pătruț a fost eliminată de la Insula Iubirii:”Sunt o persoană care se plictisește foarte repede”

Ce sacrificii a făcut Monica Anghel în carieră

Monica Anghel a povestit, pentru Antena Stars, că a trecut prin nenumărate momente dificile în culise, când a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Vedeta se urca, apoi, pe scenă ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic. Pentru artistă, publicul conta de fiecare dată. 

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă. Deci, s-au întâmplat astfel de situații de nenumărate ori, dar asta este, publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise, pentru că tu, ca artist, trebuie să le creezi oamenilor bucurie și o stare de bine' a mărturisit Monica Anghel, scrie Spynews.ro.

„Evident că și noi suntem tot oameni și avem și noi problemele noastre, stările noastre, avem momentele noastre în care nu se simțim bine sau suntem triști', a mai adăugat vedeta, pentru sursa citată.

Monica Anghel a împlinit 51 de ani

Artista a împlinit 51 de ani, de Ziua Copilului. Solista se simte recunoscătoare pentru fiul ei, în vârstă de 10 ani, dar și pentru mariajul alături de un bărbat misterios. Puțini fani știu că Monica Anghel este căsătorită de 11 ani cu un bărbat care nu face parte din showbiz, și anume, Marian Caraivan, de profesie inspector de securitate pe aeroport. Solista susține că și-a găsit cu adevărat liniștea lângă actualul soț și îl consideră sufletul ei pereche, scrie Click.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton