Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și Misty, după ce au dus-o la grădiniță: „Se trezește plângând, are coșmaruri”

 Borcilă Andreea
.

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și Misty, după ce au dus-o la grădiniță. Cei doi au mai mult timp liber acum, de care profită din plin. Însă pe de altă parte, fetița lor trece printr-o etapă firească la vârsta ei și nu s-a adaptat încă noului mediu. Ambii artiști au încercat să găsească soluția potrivită pentru toată lumea. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și Misty, după ce au dus-o la grădiniță. Keo și Misty s-au cunoscut acum mulți ani și s-au îndrăgostit unul de celălalt, chiar dacă erau angajați în alte relații. După despărțirea de fosta lui iubită Andreea Bălan, Keo a rămas alături de Alexandra Pavel, alias Misty, alături de care au și o fetiță superbă în vârstă de patru ani, pe nume Arya. De câteva săptămâni însă și-au dat copila la grădiniță, dar fata cuplului încă nu s-a adaptat. 

keo-7keo-7

Ambii artiști au, acum, mai mult timp liber pentru ei doi. Dacă mama fetiței și-a reluat activitatea artistică, tatăl copilei și-a creat propriul studio acasă în așa fel încât să fie aproape de micuța lor. 

Citește și: Keo și Misty, surprinși la o clinică alături de fetița lor. Ce făceau acolo:'Una dintre cele mai apreciate terapii de…'

Citește și: Misty și Keo se căsătoresc, în sfârșit:Se va întâmpla curând, pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă' / EXCLUSIV

Citește și: Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă:„Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de…'

Citește și: Klaus Iohannis a ajuns azi la Kiev.Alertă de raid aerian în Ucraina, în timpul vizitei președintelui României

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și Misty, după ce au dus-o la grădiniță

Keo și Misty și-au dat fiica, pe Arya, la grădiniță de câteva săptămâni. Cei doi artiști au acum mai mult timp pentru ei, însă trec și printr-o perioadă firească pentru cea mică și anume, adaptarea la noul mediu. Arya nu vrea sub nicio formă să doarmă fără mama ei. Într-un interviu pentru Fanatik, cuplul a povestit despre provocările din ultima perioadă. 

„Merge la grădiniță, dar nu vrea să doarmă la grădiniță și atunci se duce tati și o ia. Sunt mai sensibil', a spus Keo. 

„Când vine ora de prânz și vede că merg la somn copiii atunci intervine panica și ne spune că ea nu e bebeluș și nu vrea să doarmă. Și că ea vrea să doarmă doar cu mami', a completat Misty, potrivit sursei citate. 

Ce soluție au găsit Keo și Misty pentru fetița lor 

Părinții fetei au găsit, până la urmă, soluția potrivită, astfel că a împăcat pe toată lumea. Cei doi artiști vor să o ia acasă atunci când vine ora de somn.

I-am spus că nu există grădiniță unde nu se doarme. Peste tot copiii dorm pentru că se trezesc de dimineața și sunt obosiți la ora prânzului. Și ea este obosită, și adoarme, dar refuză să adoarmă fără mine.

Și, mai nou, are și coșmaruri noaptea, se trezește plângând ‘mami, vreau cu tine. Și îi spun ‘sunt aici, mami. Și ea: ‘Nuuu! Vreau cu mami! Și mă împinge. În somnul ei crede că e acolo, la grădiniță.

Până la urmă am hotărât cu educatoarea și cu directoarea să începem cu programul scurt, adică să o luăm la ora somnului acasă. Să sperăm că se va obișnui', a declarat Misty pentru sursa citată anterior.

Keo și Misty au planuri de căsătorie, după 8 ani de relație

Keo și Misty sunt împreună de 8 ani, iar de 4 ani și jumătate experimentează rolul de părinți pentru fiica lor, Aria. Cei doi își doresc să se căsătorească, cererea fiind făcută în urmă cu 6 ani. Îndrăgostiții își doresc un eveniment restrâns, la care să participe oamenii dragi.

Ulterior, în viața celor doi îndrăgostiți au apărut alte priorități, care i-au determinat să amâne marele eveniment.‘Nu ne-am căsătorit în secret, dar avem de gând să facem pasul acesta. Nu a fost să fie! A fost pandemia. Cererea în căsătorie a fost într-un an, de ziua mea, atunci când am făcut 25 -26 de ani, acum având 32. Mi-a făcut petrecere surpriză, am ajuns acasă și când am crezut că s-au terminat toate surprizele, a urmat cererea în căsătorie. Nu știu dacă anul acesta ne căsătorim, am avut multe lucruri de finalizat prin casă, curte, am avut alte priorități. Se va întâmpla curând pentru că îmi doresc să fiu încă tânără și frumoasă’,a declarat, pentru VIVA!, iubita lui Keo.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton