Ce s-a întâmplat cu cenușa Zinei Dumitrescu. Fiul creatoarei de modă a luat hotărârea

 Pirvu Cristina
.

Acum s-a aflat ce s-a întâmplat cu cenușa Zinei Dumitrescu după ce creatoarea a fost incinerată la un crematoriu din București. Deși nu aceasta a fost ultima ei dorință, fiul, Cătălin Negreanu, a decis să îi ardă trupul. Nu a avut parte de privechi, de o slujbă fastuoasă…

Zina Dumitrescu a fost dusă la azil chiar de fiul ei, Cătălin Negreanu, în urmă cu mai mulți ani. La un moment dat se specula că băiatul ei o abandonase în azil, pentru nu a vizitat-o foarte mult timp. Mama Zina a avut noroc cu elevele ei care o vizitau și aveau grijă de ea. Printre acestea se numără Dana Săvuică și Valentina Pelinel.

Iată că ea nu a mai avut forță să lupte și a pierdut bătălia cu viața. A murit pe data de 28 martie, la 82 de ani. Deși nu aceasta a fost ultima ei dorință, fiul a decis să o incinereze.

Nu a avut parte de o slujbă fastuoasă, nici de un priveghi. După ce a fost incinerată, cenușa Zinei Dumitrescu a rămas o perioadă la Crematoriul Vitan Bârzești. Cătălin Negreanu a mers acolo ulterior și imediat a luat decizia.

„Cenușa nu mai este la Crematoriul Vitan Bârzești. Fiul doamnei Zina Dumitrescu a venit și a ridicat urna. Este adevărat că a preferat să facă acest lucru în cea mai mare discreție, din motive numai de el știute. Nu se știe ce va face cu urna, dacă va păstra cenușa, sau poate a discutat cu mama lui să fie împrăștiată într-un loc ce a avut o încărcătură simbolică pentru ea”, au declarat surse din anturajul creatoarei de modă pentru Click.

Citește și: Proprietarul azilului unde a stat Zina Dumitrescu dezvăluie totul: Când nu a mai avut bani să plătească, Cătălin Negreanu și-a părăsit mama!

Ce avere avea Zina Dumitrescu. Creatoarea de modă a trăit o viață de lux

A muncit mult și strânsese o avere impresionantă, însă la bătrânețe nu i-a fost deloc de ajutor. Până să ajungă la azil, Zina Dumitrescu agonisise o mică avere, dar care s-a dus pe ‘apa sâmbetei’. Cătălin Negreanu și-a abandonat mama în azil și nu i-a mai plătit deloc cheltuielile, însă fiul Zinei Dumitrescu ar fi vrut să vândă din averea mamei.

‘Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare’, a mărturisit pentru Libertatea Ion Cassian, directorul casei de bătrâni din Ghermănești, acolo unde Zina locuia, în urmă cu câteva luni.

Foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton