Ce risc uriaș și-a asumat Romanița Iovan de dragul fiului, la un an de la moartea lui Adrian Iovan: "Mi se pare nebunia vieții"

 Oana Pantazi
.

Ce risc uriaș și-a asumat Romanița Iovan de dragul fiului, după un an de la moartea lui Adrian Iovan. În urmă cu 8 ani, Romanița Iovan și-a pierdut soțul, pe Adrian Iovan, iar fiul său a fost multă vreme unicul bărbat din viața ei. Creatoarea de modă a povestit, recent, că în urmă cu 7 ani, de dragul lui Albert, a făcut cel mai nebunesc lucru, asumându-și un risc imens…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce risc uriaș și-a asumat Romanița Iovan de dragul fiului, după un an de la moartea lui Adrian Iovan. Romanița Iovan este, fără doar și poate o femeie puternică, însă, după câte a povestit, fără doar și poate este, în egală măsură și temerară. Recent, creatoarea de modă a povestit într-un interviu pentru Antena Stars care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut vreodată… Avea 50 de ani când a „comis” acel act de curaj, aflat, de fapt, la granița cu inconștiența, doar de dragul fiului său, Albert.

Romanita-Iovan-1-1Romanita-Iovan-1-1

Ce risc uriaș și-a asumat Romanița Iovan de dragul fiului, după un an de la moartea lui Adrian Iovan

Totul s-a petrecut cu 7 ani în urmă, la un an de la moartea în condiții dramatice a soțului ei, reputatul pilor Adrian Iovan, iar curajul de care a dat dovadă Romanița Iovan, la granița cu inconștiența, pe când avea 50 de ani, este incredibil. Aceasta a povestit că, pentru a-i face pe plac fiului ei, Albert, a luat decizia de a se da cu placa de pe masivul Postăvaru! Asta în condițiile în care, până atunci, nu pusese nici măcar o pereche de schiuri în picioare…

Citește și: Ce dietă ține Romanița Iovan la 57 de ani: „E simplu teoretic, mai greu cu practica'

Citește și: Shakira și Pique au confirmat că se despart, după 12 ani de relație: „Pentru bunăstarea copiilor noștri…”

Citește și: Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui. Primele imagini de la cununia civilă: „Domnul și doamna’

Citește și: Biserica Ortodoxă Română nu recunoaște nunta lui Florin Salam:„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la…

„Măi, nebunia pe care am făcut eu de-a lungul vieții a fost că la 50 de ani m-am pus prima oară pe placă.

N-am schiat niciodată, dar m-am pus la 50 de ani, ca să-i fac pe plac copilului meu, să vadă cât sunt de curajoasă. Adică, acum 7 ani am făcut chestia asta.

M-am pus pe placă și am coborât de pe Postăvaru. Asta mi se pare nebunia vieții', a povestit Romanița Iovan pentru Antena Stars, când a fost întrebată care a fost cel mai mare risc pe care și l-a asumat de-a lungul vieții.

„Copilul meu s-a maturizat precoce”

La momentul pierderii tatălui său, fiul Romaniței Iovan avea doar 7 ani, iar o astfel de tragedie este extrem de greu de gestionat în special pentru un copil… Nici Romanița, deși este o femeie extrem de puternică, nu a depășit încă pierderea suferită în urmă cu opt ani. Creatoarea de modă este extrem de revoltată din cauza modului în care autoritățile au gestionat întreaga tragedie. Iar cel mai mult a avut de suferit fiul ei.

Adrian nu că mi-a fost doar soț, este tatăl copilului meu. Adică asta este esența. Iar ceea ce Albert, la aproape șapte ani, a trăit… Acest copil s-a culcat cu ideea că tatăl lui este în viață, că așa ne-au păcălit autoritățile, la televizor. Până să se culce Albert se spunea că au fost găsiți și că toată lumea e în viață. S-a trezit copilul și mi-a spus așa: `Mama, vreau să îl sun pe tata`. Ce să mai zic?’, a povestit Romanița Iovan, pentru FANATIK. 

Ba mai mult, ea a spus că fiul său s-a maturizat prea devreme din cauza pierderii tatălui său.

‘Copilul meu s-a maturizat precoce. Ca dovadă a maturizării precoce, la o săptămână după, când m-a sunat domnul Zamfir să îmi spună că vrea Colegiul Medicilor să îi acorde o diplomă lui Albert în memoria tatălui său, Adrian Iovan, am vorbit cu fiul meu și el mi-a dat un răspuns pe care nu îl voi uita niciodată. Mama, nu îmi trebuie nicio diplomă pentru că nu înțeleg cum, într-un avion plin de medici nu a fost niciunul în stare să îl ajute pe tata`. Asta mi-a spus un copil de șapte ani…’, a adăugat Romanița.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton