Ce reproșuri a primit Vica Blochina de la fiul său, după eliminarea de la Survivor: "Era supărat pe mine"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce i-a reproșat fiul Vicăi Blochina, după eliminarea de la Survivor. Concurenta din tabăra Faimoșilor, Vica Blochina, care a fost recent eliminată din show-ul de aventură, a spus de ce fiul ei, Edan, nu a vrut ca mama lui să participe la Survivor 2023. Vedeta a precizat că băiatul ei cu Victor Pițurcă i-a interzis categoric să facă un anumit lucru în la concursul de aventură. Vica a spus și ce anume i-a reproșat fiul ei, după eliminarea de la Survivor România 2023.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost invitată la Măruță, după eliminarea de la Survivor România 2023, unde a relatat că fiul ei cu Victor Pițurcă, a fost foarte supărat pentru că a ales să meargă la competiția de aventură. Fiul Vicăi Blochina, Edan, are 16 ani și locuiește cu tatăl său. Adolescentul a rugat-o pe Vica să nu facă anumit lucruri în timpul concursului. După eliminare, Edan, a avut un singur reproș pentru mama sa, Vica Blochina.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_09_242214360_6526562957355571_2926386949336194962_nhttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2022_09_242214360_6526562957355571_2926386949336194962_n

Ce reproșuri a primit Vica Blochina de la fiul său, după eliminarea de la Survivor

Vica Blochina a fost invitată la emisiunea lui Măruță, unde a vorbit despre relația cu fiul ei, Edan, în vârstă de 16 ani. Fosta concurentă din tabăra Faimoșilor a mărturisit că băiatul ei din relația cu Victor Pițurcă nu și-a dorit deloc ca mama să plece la Survivor. Adolescentul i-a interzis să poarte costum de baie la TV, deoarece nu voia ca prietenii lui să o vadă într-o astfel de ipostază.

La întoarcerea din Republica Dominicană, Edan a felicitat-o pe Vica, dar i-a reproșat că a fost puțin cam înceată pe traseu.

„Eu când i-am spus prima oară lui Edan că vreau să plec la Survivor, el știindu-mă pe mine cum sunt, a spus: «Mami, te rog frumos, nu te duci. Te rog, Survivor nu e pentru tine. Mami, te rog frumos, ai 47 de ani, unde te duci tu acolo?» «Te rog să nu porți costum de baie». I-am zis că promit că nu o să port costum de baie. Era supărat pe mine că am plecat, dar am respectat regulile, fiind adolescent, îți dai seama că se uită și colegii lui', a explicat Vica.

„Normal că m-a felicitat! Mi-a spus: «Nu-mi vine să cred că ai putut să faci toate probele, ai fost, mami, cam înceată, dar foarte bună la finalizare», a mai adăugat Vica Blochina.

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina la Survivor România 2023

Vica Blochina a declarat că s-a întors cu câteva kilograme în minus din Republica Dominicană. Vedeta a mărturisit că patru zile la rând a fost pe o „dietă” de cocos.

Citește și: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui'. Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Citește și: De ce s-au certat frații Lucian și Augustin Viziru: „M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns, apoi ne-am certat din nou. Mie nu mi se pare normal…'

„Zero șanse am avut, toată lumea râdea. Am plecat dolofană acolo, mă rostogoleam pe traseu. Cred că am slăbit 6 kilograme. Cu mâncarea, dacă nu câștigi, nu ți se dă. Patru zile consecutive am stat și am mâncat doar cocos. Eu nu sunt rea la foame', a povestit Vica Blochina, care a explicat și că fiul ei, Edan, a fost supărat că a acceptat să participe la Survivor 2023.

Ce a spus Vica Blochina despre Jorge și Ionuț Iftimoaie

În cadrul interviului, Vica Blochina și-a dat cu părerea despre colegii pe care i-a avut în Republica Dominicană. Prima dată, ea l-a lăudat pe Jorge și apoi l-a criticat pe Ionuț Iftimoaie.

„Jorge, din punctul meu de vedere, a fost cel mai bun. Era un concurent foarte ordonat. Așa cum este acasă, prințișor. Și pe traseu era superordonat. Șerpălău a fost Iftimoaie, a fost urât că m-am certat cu Jorge din cauza lui. Știam că mă vorbește urât pe la spate, dar nu atât de urât. Eu am crezut că el a învățat lecția de la Ferma. Din punct de vedere sportiv, e foarte slab.

Citește și: De ce a avut Vica Blochina fața umflată la „Survivor’ 2023: „Aveam bube peste tot’

Citește și: Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. A rezistat patru săptămâni în Republica Dominicană

Când am ajuns în competiție, între ei a fost o luptă psihologică. Ionuț nu a fost bun pe traseu, nici acum nu e, de acolo a devenit așa. Jorge a fost în exil, nu a mai putut face gașca lui, Ionuț a acaparat, așa', a declarat fosta concurentă la Survivor România 2023.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton