Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț: „Ultima dată s-au văzut...”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț. Dincolo de imaginea de vedetă controversată, Bianca Drăgușanu este, în primul rând, mama unei fiice, Sofia, rezultată din mariajul cu Victor Slav. Deși căsnicia cu prezentatorul TV nu a durat, Bianca Drăgușanu și fostul partener caută să se înțeleagă cât mai bine de dragul fetiței lor. Bianca Drăgușanu a vorbit despre cum se înțelege cu Victor Slav, în ultima vreme și ce relație are acesta cu micuța Sofia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț. Bianca Drăgușanu, 41 de ani, și Victor Slav, 42 de ani, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu aproximativ 10 ani, când s-au și căsătorit. La scurt timp după nuntă, cei doi au devenit părinții unei fiice, pe care au botezat-o Sofia. Mariajul dintre Bianca și prezentatorul TV nu a funcționat și s-au despărțit după doar un, în urma unor zvonuri în care ambii parteneri ar fi călcat strâmb în căsnicie.

Bianca s-a recăsătorit ulterior cu Alex Bodi, un mariaj sortit eșecului, iar în prezent, pare să-și fi găsit liniștea alături de Gabi Bădălău. Victor Slav, pe de altă parte, are o relație, de câțiva ani, cu frumoasa Selina, însă, recent, s-a vehiculat, că iubita l-ar fi părăsit. Pe Bianca Drăgușanu și pe Victor Slav îi va lega pentru totdeauna fiica lor Sofia. Iată cum se înțelege blondina cu fostul ei soț, în ultima vreme!

victor-slav-si-fetita-sa-sofiavictor-slav-si-fetita-sa-sofia

Ce relație există între Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 9 ani de la divorț

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt mândri de fiica lor Sofia și, chiar dacă cuplul s-a despărțit în urmă cu aproape 10 ani, cei doi au reușit să mențină o relație civilizată de dragul copilului. Bianca Drăgușanu consideră că Victor Slav este un tătic minunat și este încântată că își asumă responsabilitatea și petrece timp cu micuța Sofia.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au avut aceeași ținuță și coafură la Tribunal, la procesul pentru defăimare. Trenciul iubitei lui Gabi Bădălău costă 4500 de euro

Citește și: Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împăcat, după doi ani în care nu și-au vorbit: „Măi, nebuno, ai înțeles total greșit. Cele două s-au certat din cauza lui Alex Bodi

Citește și: Survivor România 2023. Cine sunt Războinicii propuși spre eliminare

Citește și: Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul'

Este o relație foarte frumoasă, tatăl ei vine să o vadă, când poate el, sunt foarte buni prieteni și se distrează foarte bine împreună. Ultima dată s-au văzut acum vreo două zile, când tatăl ei însoțit-o într-o excursie în Săptămâna Altfel. A fost cu ea la o fermă și acolo s-au distrat nevoie mare.„, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Ciao.ro.

Bianca Drăgușanu, moment înduioșător cu fiica ei: „Mami, nu plânge niciodată”

Pentru Bianca Drăgușanu, singura ei slăbiciune este fiica ei, pe care o adoră și căreia i se dedică în totalitate. Vedeta a povestit un episod înduioșător, în care Sofia i-a alinat sufletul cu dragostea ei de copil.

Deși eu nu îmi expun copilul atât de mult cum o fac alte persoane publice care defilează cu copiii lor ca și când ar fi un scut, eu îmi iubesc copilul foarte mult și sunt o mamă foarte devotată. Dar vezi tu, dacă nu îl expui, oamenii cred că nu îl ai de multe ori, sau uită. Probabil că nu știu că sunt o mamă devotată care se implică în creșterea copilului singură, alături de bunica, care este foarte afectată mai ales de ce ar putea să audă copilul meu, referitor la neadevăruri spuse despre mine.

Sunt super eroul ei care nu are voie să plângă niciodată în fața ei. Am avut de multe ori tentativa de a plânge fiind afectată de anumite circumstanțe. Si întotdeauna a venit la mine și m-a mângâiat pe față și mi-a luat fața în cele două mânuțe ale ei și mi-a spus: 'Mami, nu plânge niciodată Bianca Drăgușanu. Pentru că tu ești super eroină și super eroii nu plâng niciodată! Nici atunci când au probleme', a mai adăugat Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton