Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă: "Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu"

 Oana Pantazi
.

Andreea Bănică este nu doar o artistă de succes, cu state vechi în industria muzicală, ci și o mamă dedicată – fiica și fiul ei, Sofia și Noah, au parte de multă iubire din partea artistei și a soțului ei, care se străduiesc să le dea cea mai bună educație. Iată ce relație are artista cu fiica ei adolescentă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au căsătorit în 2008, iar un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Sofia Maria. Ulterior, familia s-a mărit, Sofia primind un frățior, pe adorabilul Noah, care împlinește 6 ani în luna noiembrie. Acum, fiica artistei a împlinit 13 ani, iar mama ei îi este în egală măsură sfătuitor și prietenă, la o vârstă delicată pentru orice adolescent. Cele două au o relație foarte bună.

Andreea-Banica-fiica-Andreea-Banica-fiica-

Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei

În general, copiii care au părinți celebri trec printr-o perioadă în care simt nevoia de validare și, de obicei, își doresc să calce pe urmele părinților. Cum adolescența este o perioadă delicată, Andreea Bănică se străduiește să îi ofere fiicei sale o copilărie normală și să îi ofere libertatea de care are nevoie, mizând pe faptul că educația primită își va arăta roadele. Drept urmare, artista mărturisește că are mare încredere în fiica ei și că nu este genul de mama control freak.

Prezente, săptămâna trecută, la petrecerea VIVA!, Andreea și Sofia au făcut furori pe covorul roșu, superba adolescentă furând toată atenția. Fiica artistei a dezvăluit că mama ei îi dă libertatea de care are nevoie, în timp ce mama ei a confirmat că este permisivă.

„Nu cred că mă urmărește. Mă lasă să ies cu prietenele oricând am nevoie sau oricând vreau. Adică mai am și eu o dată pe săptămână nevoie să ies undeva, că fac școală și învăț încontinuu, deci cred că merit să ies undeva. Sper că nu mi-a pus ceva în telefon. Bine nu cred că știe să facă asta, dar știe tata. Dar mama are încredere în mine', a dezvăluit Sofia pentru ego.ro.

„Ce nu știe ea este că există paparazzii încă, iar eu de asta am fost liniștită toată viața, din toate punctele de vedere. Serios vorbind. Am mare încredere în ea. Atât timp cât știu unde este, important este să-mi spună, cu cine este, nu am nicio problemă să iasă. Eu am fost foarte deschisă și sunt o mamă deschisă la inimă, să meargă să se distreze. Eu așa am copilărit. Eu cred că sunt un pic mai permisivă decât tatăl ei”, a completat-o artista.

„O sfătuiesc să-și trăiască viața”

Dat fiind că se apropie cu pași repezi și vremea primei iubiri, artista vorbește cu multă relaxare despre acest subiect, cu atât mai mult cu cât ea a avut parte de o singură mare dragoste, cu final fericit. Andreea Bănică și Lucian Mitrea s-au cunoscut pe când erau adolescenți, și de atunci nu s-au mai despărțit, cuplul lor fiind unul dintre cele mai solide din showbizul autohton.

Citește și: Andreea Bănică, despre mărirea familiei. Vedeta nu își mai dorește copii: 'Nu vreau să ajung la 50 de ani și să nu-mi înțeleg copilul'

Citește și: Andreea Bănică vorbește pentru prima dată despre nașterea naturală și despre chinurile îndurate atunci când a adus pe lume cei doi copii

Citește și: Monica Pop, despre lupta sa cu cancerul: „Eu supraviețuiesc în urma unui cancer de colon, cu 4 operații pâna acum și… mai urmează”

Citește și: Câți bani a primit Alex Velea pentru o dedicație la nunta lui Florin Salam.Roxana Dobre a insistat să-l plătească 

„Eu l-am cunoscut pe Lucian la 16 ani. Ce aș putea să-i spun Sofiei la 16 ani? Că nu are voie să aibă prieten dacă eu l-am cunoscut pe tatăl ei la 16 ani? Mă rog, ne-am căsătorit după 17 ani, dar de atunci am fost prieteni, iubiți, am rămas împreună, a fost singurul bărbat din viața mea, este singurul bărbat din viața mea, ce aș putea pe ea să o sfătuiesc?

În primul rând o sfătuiesc să-și trăiască viața, momentul, clipa. Avem o singură viață. Doar ea va ști cum va trăi, doar ea va ști ce să aleagă pentru ea, ce este mai bine pentru ea. Nu pot decât să o sfătuiesc și să-i dau un exemplu bun, dar nu am cum să fiu în pielea ei și să simt ce simte ea. Mai ales când este vorba de o relație, când se îndrăgostește, când se va îndrăgosti, nu pot să-i pun piedică, nu pot să-i spun Nu. Doar o voi sfătui', a mai spus Andreea pentru sursa citată.

„Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford?”

Relaxată este Andreea Bănică și în ceea ce privește învățătura, artista nedorind ca fiica ei să intre în această competiție a notelor de 10, în care părinții își obligă copiii să învețe doar pentru palmares. Artista este convinsă că Sofia va ști, la momentul oportun, să facă alegerea potrivită cu maturitate.

„Nu sunt o mamă nebună să-i zic să învețe în plus. Niciodată nu i-am dat nimic suplimentar. I-am zis că tot ce va face în școală va învăța doar pentru ea, nu pentru mine. Eu am trecut prin școală. Nu prea mi-a plăcut școala, eu am avut altă vocație, am ajuns artist, am cântat, ăsta a fost talentul meu, am ajuns aici prin munca mea și puterea mea.

Cu toate acestea, nu pot să-mi înnebunesc copilul să fie cel mai bun, să aibă 10 pe linie. Nu pot să fac așa ceva. Eu am avut o libertate foarte mare de la părinții mei. Cum aș putea eu să fiu altfel cu ea? Să o înnebunesc să fie de 10. Ce să fac din ea? Să o trimit la Oxford? Ea va ști foarte bine cât poate și fiecare om are destinul lui, de ce să-l forțez eu?', a mai spus artista pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton