Ce relație este între Zanni și Ana Porgras, la Survivor. Starlin și Jador au fost la un pas să se bată

 Lupescu Anca
.

Echipa Faimoșilor este din ce în ce mai dezbinată. Unul dintre motivele de ceartă a fost relația dintre Zanni și Ana Porgras. Fosta gimnastă a tulburat apele la Survivor, iar lucrurile nu par să se liniștească deloc, mai ales după eliminarea Majdei. Puși în fașa Consiliului, Zanni și Ana Porgras au negat că ar avea o relație și spun că se cunoșteau dinainte de a ajuns în junglă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate acestea, Jador nu crede niciun cuvânt și îi acuză că s-ar fi îndrăgostit și ar avea o relație în cadrul Survivor, lucru de neacceptat din cauza regulamentului competiției.

zanni-crop-1612611498zanni-crop-1612611498

Zanni: Ana nu este iubita mea și nu va fi niciodată. 

Ana: Unu la mână, nu sunt iubita lui Zanni, a spus fosta gimnastă.

Starlin și Jador, la un pas să se încaiere

Nici în echipa Războinicilor lucrurile nu stau mai roz. Dacă la Consiliu spun că sunt apropiați, iar la jocuri lasă impresia că totul merge bine, războinicii nu sunt la atât de uniți. Maria, Sorin și Starlin s-au izolat pe plajă, acolo unde vorbeau despre Albert, coechipierul cu care nu au reușit să formeze o legătură mai strânsă. 

Citește și: Divorțul a costat-o mult! Ioana Ginghină le-a plătit 30.000 de euro foștilor socri, ca să aibă liniște alături de noul iubit

Citește și: Culiță Sterp o vrea eliminată pe Elena Marin de la Survivor.„Îl mângâia pe picioruș pe Jador’

Citește și: Ce probleme are Adela Popescu, însărcinată cu al treilea copil:„Perioadă dificilă, analize de sânge, ecografii…’

Sorin: El nu știe să fie într-o echipă și nu se va integra, indiferent cât va sta aici. 

Maria: Îmi spune mie o poveste, lui o poveste și celuilalt altă poveste. 

Jocul de recompensă i-a făcut pe Faimoși și pe Războinici să lupte cu toate puterile, mai ales după ce au aflat care este premiul pus în joc. Starlin și Jador au avut fiecare câte o ieșire nervoasă, tensiunile atingând cote maxime. Cei doi adeversari au fost la un pas de a se încăiera pe nisipul din Republica Dominicană, scrie Wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton