Ce relație are Reghe cu cele două fiice ale Anamariei Prodan: „Le arăt ce înseamnă toate nenorocirile”

 Dumitrache Medeea
.

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri din sânul familiei. Impresara a povestit că Laurențiu Reghecampf mergea împreună cu cele două fiice ale sale, Rebecca și Sarah, în club. Vedeta a explicat și de ce cele două tinere nu aveau voie să meargă singure în astfel de locuri. Iată ce relație are Reghe cu cele două fiice ale Anamariei Prodan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum câteva săptămâni în presă a apărut o informație cu totul surprinzătoare: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Antrenorul a confirmat informația, dar, pe de altă parte, Anamaria Prodan a negat totul.

prodanca20-1prodanca20-1

De altfel, de când a început tot acest episod, Anamaria Prodan a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la familia și la căsnicia ei. Acum, impresara vine cu o nouă serie de declarații.

Reghe le-a dus pe Rebecca și Sarah în club

Anamaria Prodan are două fiice din căsnicia anterioară: Rebecca și Sarah. Cele două tinere se înțeleg foarte bine cu Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Cum comentează Anamaria Prodan faptul că n-a mai apărut cu Reghe în public:

Citește și: Fosta soție a lui Reghe a avertizat-o pe Anamaria Prodan:

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:

Citește și: Angela Rusu a împlinit 48 de ani:

Impresara a povestit că cele două fete își doreau foarte mult să vadă ce înseamnă viața de noapte, însă nu aveau voie să meargă în cluburi. Astfel, Reghe le-a dus pe fiicele impresarei într-un astfel de loc pentru a le arăta ce se petrecere acolo.

Noi vorbim amândoi cu copiii. Laurențiu a fost în discotecă lângă Rebecca și Sarah când ele își doreau foarte tare să vadă cum e viața aia de acolo. Și eu nu le lăsam', a spus Anamaria Prodan.

Ce relație are Reghe cu cele două fiice ale Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a fost cel care s-a oferit să le ducă într-un club. Antrenorul a preferat ca totul să se desfășoare sub atenta lui supraveghere așa că le-a arătat tinerelor ce înseamnă, de fapt, un club.

„Laur a zis: Eu le iau să le arăt ce înseamnă viață de noapte, prostituție, pești, nenorociri, droguri și absolut tot. Și s-au dus. (…) Vorbesc de ce se întâmplă noaptea într-un club…și le vezi pe toate'.

„Unele stau și fac cu mâna la mașină, poate oprește cineva. Îți spun că Laur le-a explicat fetelor absolut tot. Uite ce înseamnă practic să te vândă cineva la un domn pe oră, cât stai, ce trebuie să faci. E oribil! Este cel mai groaznic lucru de pe pământ din punctul meu de vedere!', a mai spus impresara.

Rebecca și Sarah au avut diferite întrebări și curiozități referitoare la ce se întâmplă în cluburi, iar Anamaria și Laurențiu au încercat mereu să le răspundă cu sinceritate.

„Mă întreba Sarah la un moment dat de ce fetele acestea nu muncesc. Pentru că este mai ușor să stai pe spate, în pat sau în genunchi. Este mult mai ușor. D-asta ele nu au voie. În familia asta niciodată nu o să existe admirație pentru așa ceva, nici măcar curiozitate pentru așa ceva'.

Cât câștigă fiicele Anamariei Prodan

Cele două fiice ale Anamariei Prodan lucrează în domenii total diferite. Rebecca are studii în modă și își dorește să aibă o afacere în acest domeniu. Pe când Sarah este sportivă, ea fiind baschetbalistă.

Ambele fiice ale impresarei câștigă 1000 de dolari, însă Anamaria le mai dă diferite sume de bani, însă nu oricum. Cele două tinere trebuie să aibă anumite performanțe pentru a câștiga bani de la părinți.

Ele au salariu în fiecare lună. Dacă fac ceva deosebit, primesc bonus, avem contract. Exact cum le fac fotbaliștilor, așa au și ele. Contract verbal. Rebecca are un salariu de 1000 de dolari pe lună, la fel are și Sarah. Dacă fac ceva wow, primesc bonusuri care variază de la 100 de dolari la 1000. Cea mare, ca toți americanii, pentru că are cetățenie americană, muncește, este la facultate, dar și muncește', a declarat, în trecut, Anamaria Prodan.

„Este foarte mândră de realizările ei, cu un salariu pe lună pe care nu-l știu, este secret, sunt bănuții ei și face ce vrea. Dar în momentul în care a câștigat acest post de asistentă, m-am bucurat foarte tare și i-am aplicat un bonus', a declarat, pentru Libertatea, Anamaria Prodan Reghecampf în noiembrie 2017'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton