Ce relație are Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria: „Suntem două pietre tari. Ne certăm, însă la final plângem”

 Dumba Gabriela
.

Ce relație are Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria. Cabiria Morgenstern, fiica Maiei Morgenstern, a vorbit despre relația cu celebra ei mamă, dezvăluind cu sinceritate că sunt două bune prietene care uneori se mai și ceartă, dar împăcarea vine mereu cu lacrimi. Pe numele său complet Eva Lea Cabiria Morgenstern, tânăra de 24 de ani este fiica mijlocie a Maiei Morgenstern, din relația cu actorul András István Demeter.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria. Cabiria Morgenstern calcă pe urmele părinților săi și a terminat, în 2021, Facultatea de Teatru din Cluj Napoca cu 10 pe linie. În cadrul emisiunii „Prietenii de la radio”, de la Radio România Actualități, Cabiria Morgenstern a vorbit despre planurile sale profesionale, dar și despre relația specială pe care o are cu mama ei, Maia Morgenstern.

34353435

Ce relație are Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria

Cabiria Morgenstern recunoaște că este o fiică rebelă, iar mama ei i-a permis întotdeauna să-și exprime părerile, indiferent de ceea ce pot spune alți oameni. Întrebată cum reacționează Maia Morgenstern atunci când se enervează, Cabiria a răspuns cu sinceritate că se sperie, așa cum ar face orice alt copil când asistă la o astfel de situație.

Sunt o fiică rebelă! Când se enervează Maia Morgenstern mă sperii, ca orice copil al părintelui său! Mă sperii, dar în același timp încerc să o ascult, să o înțeleg, fac eforturi active de a comunica bine cu ea, de a-i fi alături, de a-i fi confidentă, de a fi prezentă și cu mintea, și cu sufletul acolo.

Simt că mama are nevoie de cineva care să fie acolo, tot timpul indiferent de orice!

Suntem două pietre tari, ne cam batem cap în cap și este posibil să fi fost așa de când eram mică, doar să nu-mi amintesc eu foarte bine lucrurile. E așa o chestie stoică între noi, adică ne certăm – și chiar ne certăm! – și avem stiluri similare de abordare a unei situații… Dar nu mă plâng. Neapărat! Însă la final plângem. Nu e o ceartă cu țipat, e mai degrabă o discuție în contradictoriu, cu argumente pro și contra, pe ton ferm și uneori ridicat, dar până la urmă se ajunge undeva și abia apoi e consumul emoțional. Iar împăcarea vine cu lacrimi!”, a dezvăluit Cabiria Morgenstern la Radio România Actualități.

Fiica Maiei Morgenstern afirmă că relația cu mama ei este una de prietenie și este normal ca nu întotdeauna să aibă aceleași păreri.

Relația noastră este bună, suntem prietene! Prietene care uneori se ceartă, prietene care nu întotdeauna suntem de acord, suntem oameni diferiți, avem tot felul de păreri, dar am libertatea de a le împărtăși cu ea!„, a mai spus Cabiria Morgenstern.

Cât de mult contează numele Morgenstern pentru Cabiria

Fiica de 24 de ani a Maiei Morgenstern, actriță la rândul său, declară că este foarte mândră de numele pe care îl poartă și care i-a dat un minunat start în viață.

A contat și contează pentru mine! Mi-a oferit șansa de a cunoaște foarte mulți oameni, mi-a oferit… căldură, m-am simțit ascultată, observată, dar toate lucrurile astea vin cu mare presiune la pachet. Da, numele meu este o parte foarte importantă din cine sunt!

Am crescut într-un apartament la etajul 12, care are un balcon ce unește toate camerele și vedeam Soarele de când răsare până când apune. Momentul meu preferat a fost răsăritul Soarelui și îmi amintesc când eram mică și mă trezeam grăbită, să apuc lumina răsăritului, felul în care încălzește camera… Mi-am dorit o cameră roz când eram mică și eram fascinată de cum lumina răsăritului transformă acel roz într-o piersică… Cred că am fost foarte norocoasă să cresc în mediul în care am crescut„, a mai declarat Cabiria Morgenstern.

Citește și: Drama care a marcat-o pentru totdeauna pe Anastasia Lazariuc. Tatăl ei a murit după o operație nereușită: ‘Aveam 14 ani…’

Citește și: Soția lui Christian Sabbagh, despre problemele din relație, după 5 ani de căsnicie: „Am avut parte de multe răutăți, de oameni care au încercat să ne despartă

Cabiria Morgenstern a terminat Facultatea de Teatru cu nota 10

Cabiria Morgenstern a pășit pe scena Teatrului Evreiesc de Stat de când era copil, iar de aproape doi ani este actriță cu diplomă.

Regizoarea Chris Simion a avut numai cuvinte de laudă pentru actrița care a luat licența cu media 10:

„Cabiria Morgenstern a luat licența (facultatea de actorie) cu 10. 10 pe linie. Da! 10 curat. Nu mi-am pus niciodată problema notei pentru că în ea am văzut ceva ce vezi rar la un copil. Harul. Dincolo de muncă, talent, exigență, căutări, revelații….HARUL. Avea 7-8 ani, venea cu mama ei (Maia Morgenstern) la repetiții la Și caii se împușcă, nu-i așa?', în Laptaria Enache și stătea cu noi ore întregi fără să se plictisească, fără să ne deranjeze.

Ne urmarea. Ore întregi. Saptamani. M-am legat de ea de-atunci într-un fel unic, special și am avut mereu sentimentul că e sora mea mai mică, sora pe care nu am avut/o și care mi-a fost dăruită. Apoi am lucrat spectacole împreună (Dybuk, Maitreyi, Cu ce va servesc?).

E unul dintre actorii tineri care mă bucură și în care văd un sens, în care am încredere și cu care am poftă să lucrez. Și încă ceva…poate esențial…o admir că om! Bravo, fetiță! Mă bucur că mi-ai dat ocazia să spun și în public ce cred despre tine', posta Chris Simion pe Facebook în vara lui 2021, când Cabiria Morgenstern a terminat facultatea.

Maia Morgenstern, extrem de mândră de fiica ei, Cabiria

Maia Morgenstern a transmis și ea un mesaj emoționant după aflarea veștii că fiica ei este licențiată în teatru. Maia Morgenstern este mama a trei copii: Tudor Aaron Istodor (născut în 1984), Eva Leea Cabiria (născută în 1999) și Ana Isadora (născută în 2003).

„Mulțumesc, fetița mea. Mulțumesc, copilul meu.

Cabiria Morgenstern mi-a făcut de mâncare. O strachină. Un blid. Un bol. O caserolă cu mâncare. O gură. E bun? Nu știu, mi-e foame. Mi-e foame de dragostea ei, a copilului meu. Mi-e sete de grijă. Grija ei pentru mine. De grija mea pentru ea, mi-e sete, mi-e dor. ( oare aici nu trebuia să pun virgula?!)

Acum a terminat și studiile. O parte, o etapă. Mi-a trimis și nota, s-o vad cu ochii mei. 10. Și să mă liniștesc. Și să mă bucur. Daaa, știam, știam, știam. Da, cred că meriți, da’ tot eram îngrijorată: cum e?ce e? Ei? Hai, potolește-te, îmi zic. Nu pot: mi-e foame, mi-e sete. Vreau sa știu. Vreau să te țin în brațe. Ore întregi să mă plimb cu tine în brațe, să umblu cu tine atârnată de mine, peste tot pe unde merg. Să-ți cânt cântece, să-ți inventez povești. Mi-e dor să nu-mi fie greu pentru nimic. În lume', a scris marea actriță pe rețelele sociale.

Maia Morgenstern și-a amintit de momentele dificile în care i se spunea că va fi o mamă singură, înainte de a o aduce pe lume pe Cabiria:

„Tu ai venit la mine pe când era greu și nu era la modă.

„Te-ai gândit bine ce faci? E o rușine! O să fie un dezastru! Tu ca tu, dar la copil te-ai gândit?!? O să…o sa vezi tu! Inconștientă ce ești și egoistă!” Am auzit asta nu de puține ori: pentru binele tău îți zic!

Tata m-a încurajat. Dusea mi-a spus: Lasă copilul, Lasă copilul. Lasă-l. O sa fie un copil fericit și puternic. Ție o să-ți greu și o sa plângi de multe ori. Și o să te întrebi dacă ai făcut bine. De multe ori.

Și apoi o să bei un pahar cu apă și o sa mănânci un blid, o strachină, un bol, o gură..

Și o să-și amintească cineva de tine. Poate.

– Bine, Dusea, Bine! Dar voi fi o mamă singură! Mi-e frică!

Dusea: O mamă singură, da. Poate. Un om singur…niciodată', a scris Maia Morgenstern pe rețelele sociale', a scris Maia Morgenstern pe rețelele sociale.

foto: Facebook Maia Morgenstern/ Cabiria Morgenstern

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton