Ce provocări au întâmpinat Adela Popescu și Radu Vâlcan în căsnicie, de când au devenit părinți: „Un cuplu este încercat în perioadele în care copiii sunt foarte mici” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Până la 36 de ani, Adela Popescu le-a bifat pe toate atât în ceea ce privește cariera, cât și familia… Sau aproape pe toate, pentru că viața e mereu surprinzătoare. Aflată într-o binemeritată pauză, carismatica artistă s-a dedicat total familiei. Am vrut să aflăm, așadar, ultimele noutăți despre „tripleta Alexandru, Andrei și Adrian, adorabilii puști ai ei și ai lui Radu Vâlcan, dar și despre provocările actuale din viața de cuplu. Iată ce provocări au întâmpinat Adela Popescu și Radu Vâlcan în căsnicie, de când au devenit părinți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar, tată de trei fete, îmi spunea că i se pare mai greu să ai copii de vârste apropiate și v-a dat exemplu pe tine și pe Radu. Între Alexandru, Andrei și Adrian sunt diferențe de doi ani și ceva, deci ai luat-o de la capăt foarte repede cu alăptat, pampers, primii pași, primii dințișori… Care au fost cele mai grele momente?

Culmea este că mi se pare că a fost mai greu la primul din punct de vedere emoțional. Nu știam ce urmează, nu știam ce e aia să crești un bebeluș. Acum este mai ușor, în sensul că noi am cunoscut toți acești pași, știm ce urmează. În același timp, sunt foarte multe momente când noi stăm acasă și povestim sau pregătim masa și copiii se joacă unul cu celălalt, iar asta e posibil doar când ei au vârste apropiate. Sigur că se mai păruiesc, după care se pupă, dar sunt ore întregi când ei se joacă, își fac jocurile lor și acum văd că, ușor, ușor, îl integrează și pe Adrian, dar sărăcuțul are doar rol de iedul cel mic, purcelușul cel mic, adică e și el pe acolo.

adela-popescu-1-1adela-popescu-1-1

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan fac declarații fără perdea despre intimitatea în cuplu: „Și sex, și dragoste, profităm de orice moment”

Citește și: „Ne-am făcut probleme să nu rămână copiii marcați'. Adela Popescu a filmat momentul când familia ei a fost surprinsă de uraganul Fiona, în Republica Dominicană

Citește și: Care este starea de sănătate a Oanei Lis, la o lună de la operația de cancer de piele: „Preocuparea mea majoră rămâne soțul meu, Viorel'

Citește și: De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Dramele care i-au marcat viața artistului: „Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Această suferință dublă m-a făcut să…”

Ce provocări au întâmpinat Adela Popescu și Radu Vâlcan în căsnicie, de când au devenit părinți

Dacă e un moment de criză și panică, tu nu poți să ceri niciunuia dintre aceștia trei să te înțeleagă pentru că toți sunt foarte mici și au foarte multe nevoi. Pe de o parte, Mihai are dreptate, e greu cu trei copii mici, mai ales când sunt obosiți, dar sunt și momente întregi când nu ne solicită. Se joacă toți și își dezvoltă o relație super. Acum sunt extrem, extrem de apropiați. Privind către viitor, cred că vor fi foarte apropiați unul de celălalt, așa îi văd în momentul acesta.

Dacă reușești să privești detașat, într-o zi absolut normală, la noi în casă e foar te multă fericire. Nu mă refer la fericirea aceea care are legătură cu armonia perfectă, nu. Mă refer la faptul că sunt trei copii sănătoși, care aleargă și chirăie prin casă. Este o foarte mare bucurie să ai asta. Am discutat cu foarte mulți părinți cărora le-au crescut copiii și spuneau: „Astea sunt cele mai frumoa se momente. E cea mai frumoasă perioadă când casa e plină de râsete și vocile lor zglobii, dar sunt și momente când… îți vine să te duci la balamuc!

„Un cuplu este încercat în perioadele în care copiii sunt foarte mici'

Care au fost pentru voi cele mai dificile momente din viața de părinți? Dar din viața de cuplu?

Momente foarte grele pot să fie și într-o zi absolut normală, în care unul dintre copii face febră, este extrem de indispus și nu reușești să îi intri în grații cu absolut nimic. Și vine celălalt, care nu are absolut nimic, dar are niște nevoi de copil mic. Și mai este și bebelușul, care vrea să mănânce. În momentul acela, te transformi într-un elastic și îți dai seama că nu ai energie să le satisfaci nevoia de tine și de conectare. Cred că asta îmi lipsește cel mai mult. Am de multe ori sentimentul că nu pot să le ofer fiecăruia în parte atât de mult cât merită.

Cât timp Radu a fost plecat în deplasări, sigur că a fost greu și pentru ei, că întrebau de tata, și pentru mine, că noi suntem parteneri în tot și ne suntem sprijin emoțional în orice moment. Cumva știam că el este acolo, are treabă, iar eu îmi organizam timpul. Nu resimt perioadele când el este plecat, nu sunt atât de afectată cât s-ar putea crede. Pot spune că un cuplu este încercat în perioadele în care copiii sunt foarte mici, mai ales că sunt mai mulți, pentru că rămâne puțin timp de petrecut unul cu celălalt și trebuie să înveți să te furișezi.

Spre exemplu, acum, cât răspund la întrebări, este ora 20.30, doi dintre copii dorm, iar pe unul îl culcă Radu. Dacă nu reușește în 15 minute, va adormi el și o să se trezească pe la 4 dimineața. Practic, în seara aceasta, când am fi putut sta împreună, săracul adoarme… că e epuizat. Da, e o provocare, dar eu cred că ne vom descurca din ce în ce mai bine.

Încep să rămână din ce în ce mai multe momente plăcute, iar cele foarte complicate dispar odată cu fiecare zi care trece și în care copiii mai cresc un pic. Așa simt. Pe de altă parte, noi avem un ajutor foarte mare, și anume doamna care a venit să ne ajute cu menajul și cu cel mic. E de bază și considerăm că suntem norocoși că o avem.

Cu cine seamănă mai mult copiii

De câte ori postezi imagini cu puștii voștri, părerile fanilor sunt împărțite, dar totuși cei mai mulți spun că toți trei seamănă cu tine și deloc cu Radu. Tu ce zici?

Aici e o mică păcăleală, pentru că ei sunt blonzi. De aceea ai sentimentul că seamănă cu mine, fiindcă și eu sunt blondă, iar Radu e brunet. Dacă le-ai pune niște peruci brunete, ai vedea cât de mult seamănă cu el în diferite perioade ale vieții lui. Serios! Pe măsură ce cresc, încep să semene din ce în ce mai mult cu el.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Revista Viva

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton