Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Ce nu are voie să facă în prezența Regelui Charles

 Radulescu Ruxandra
.

Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Regel Charles al III-lea va organiza un mare eveniment, pe data de 25 decembrie, la Shandrigham, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prințul William și prințesa de Wales, Kate Middleton, nu vor lipsi de la acest moment important, care este o adevărată tradiție pentru familia regală. Membrii familiei vor lua cina împreună cu ocazia Crăciunului, însă fiecare dintre cei prezenți vor fi nevoiți să respecte un anumit protocol. Iată ce nu are voie să facă Kate Middleton la masa de Crăciun, în prezența Regelui Charles al III-lea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun. Celebrarea sărbătorilor de iarnă constituie o tradiție și pentru casa regală britanică. Anul acesta va fi primul Crăciun, celebrat fără regina Elisabeta a II-a. Ca în fiecare an, membrii familiei regale vor organiza un eveniment somptuos, la care vor lua parte Regele Charles, precum și prinții de Wales, William și Kate. Fiecare dintre cei prezenți vor fi nevoiți să respecte un set de reguli, inclusiv Kate Midletton.

snapinsta.app_1080_270719337_7692498904109460_1227981818871124860_nsnapinsta.app_1080_270719337_7692498904109460_1227981818871124860_n

Ce protocol trebuie să repecte Kate Middleton, la masa de Crăciun

Un expert regal a spus care este protocolul pe care prințesa e nevoită să-l respecte cu strictețe la masa de Crăciun. Prințesa de Wales, Kate Middleton, va trebui să fie atentă când regele Charles termină masa, întrucât nu are voie să mânânce dacă monarhul nu o face.

De asemenea atunci când Charles lasă jos tacâmurile, Kate trebuie să se conformeze și să facă la fel. Nu este permisă nici condimentarea directă a preparatelor cu sare și piper. Mesenii trebuie să pună mai întâi puțin din aceste condimente pe farfurie. Aceste reguli datează încă din timpul domniei reginei Elisabeta a II-a, iar membrii familiei regale nu s-au abătut niciodată de la acest protocol.

Citește și: Dieta lui Kate Middleton. Cum se menţine Prințesa de Wales slabă, deşi mănâncă de cinci ori pe zi

Citește și: Trucul lui Kate Middleton pentru a rezista ore întregi în pantofi cu toc

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei:'Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare'

Citește și: Alina Pușcaș a fost înlocuită la „Te cunosc de undeva', pentru o ediție. Cine i-a luat locul: „Mă bucur foarte tare că…'

Charles și soția sa, Camila, vor fi sta alături la masa de Crăciun, pentru prima dată de la căsătorie

Evenimentul de la casa regală britanică se anunță a fi unul măreț, regele Charles invitând o mulțime de persoane importante, printre care se numără și copii reginei consoarte, Camila, fiul ei, Tom Parker Bowles, în vârstă de 47 de ani, și fiica sa, Laura Lopes, în vârstă de 44 de ani. Este pentru prima dată, decând regele Charles și Camila s-au căsătorit, când vor sta așezați unul lângă celălalt la masa de Crăciun.

La ceremonia regală va fi prezent și controversatul prinț Andrew, în vârstă de 62 de ani, precum și fosta sa soție, Sarah Ferguson, în vârstă de 63 de ani.

FOTO: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton