Ce probleme a avut Jean Paler în perioada comunismului, din cauza părului lung: „M-au băgat în dubă și m-au tuns, la mișto, cu potecă pe mijloc”

 Martin Lorena
.

Ce probleme a avut Jean Paler în perioada comunismului, din cauza părului lung. Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Acesta a avut mereu o personalitate puternică și nu s-a lăsat intimidat nici măcar de regulile impuse de Nicolae Ceaușescu, în regimul comunist. Iată ce a pățit din cauza părului lung!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jean Paler se numără printre legendele comediei românești. Acesta este un mare actor, care a bucurat mii de oameni cu talentul său. Mai mult decât atât, el a fost și este apreciat de publicul larg și datorită personalității sale extrem de puternice! Jean Paler a povestit în cadrul unui interviu ce probleme a avut în perioada comunismului din cauza părului lung.

Jean-Paler-1Jean-Paler-1

Se pare că acesta a fost prins de Miliție, în vremea comunistă, și obligat să se tundă. Iată declarațiile făcute de actor!

Citește și: Oana Sârbu suferă în continuare după moartea părinților ei:„Dorm și acum cu păpușile de la tata!’

Citește și: De ce și-a anulat Bianca Drăgușanu vacanța din Dubai:'Am mare putere și…'

Citește și: Manu, din casa Mireasa, noi dezvăluiri despre fosta iubită însărcinată:'Încă o iubesc'

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc petrec Paștele despărțiți:'Vom produce și bani'

Ce probleme a avut Jean Paler în perioada comunismului, din cauza părului lung

Ce probleme a avut Jean Paler în perioada comunismului, din cauza părului lung. Jean Paler a povestit o experiență mai puțin plăcută prin care a trecut în perioada comunismului. Acesta, din cauza părului lung, a fost oprit de polițiști, băgat în dubă și dus cu forța la frizer. Acolo, oamenii legii l-au batjocorit și i-au făcut o frizură cu potecă pe mijloc.

'În anii comunismului, îmi plăcea să port plete, eram așa, mai rocker, însă, dacă erai prins de Miliție, era jale, căci rămâneai fără ele în 10 minute. M-au oprit și pe mine la o razie, m-au legitimat. Apoi, m-au băgat în dubă, m-au dus la frizer și m-au tuns, așa, la mișto, cu potecă pe mijloc, de parcă urma să treacă un tractor. Era rușinos. Trebuia să mergi apoi la un alt frizer, ca să te tunzi de tot, să nu ajungi de râsul lumii. Dar, se știa, cine era tuns periuță, era clar că îl prinsese recent Miliția. Acum am iar părul lung, mai am puțin și e de aproape un metru, cât al Mariei Dragomiroiu', a declarat el pentru ego.ro.

Cum îi păcălea pe oamenii legii pentru a-și purta părul lung

După trei ani, acesta a avut din nou părul lung, însă de această dată a știut cum să îl ascundă. Jean Paler își prindea podoaba capilară într-o coadă pe care o ascundea în gulerul gecii de blugi. În plus, pentru a nu atrage atenția, pe cap își punea o șapcă.

'După vreo 2-3 ani, când mi-a crescut iar părul, umblam cu el prins în coadă și-l ascundeam sub gulerul gecii de blugi, aveam și șapcă. Nu voiam să ajung iar în dubă și la frizer, deja știam traseul, dacă mă prindea Miliția. Nu știu de ce erau acele reguli, dar așa era pe atunci. Însă, dacă erai artist, dacă filmai, aveai la mână o hârtie că poți purta părul lung, mai scăpai', a adăugat el.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton