Ce probleme de sănătate are Saveta Bogdan. A ajuns de urgență la medic: "M-a durut foarte tare..."

 Raiciu Adriana
.

Ce probleme de sănătate are Saveta Bogdan. Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a ajuns de urgență la medic, cu doar câteva zile înainte de a pleca la mare. Cum se simte acum, dar și ce spune despre diagnosticul primit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, și-a început activitatea muzicală în 1960. După o viață întreagă de muncă, interpreta de muzică populară încăsează lunar o sumă extrem de mică de la stat și abia se poate descurca cu banii. Recent, a fost nevoită să ajungă de urgență la medic, întrucât problemele de sănătate nu-i dau pace.

oo-682×1024-1oo-682×1024-1

După mai multe investigații, artista a fost nevoită să facă un RMN, despre care spune că nu ar fi avut bani, dacă nu mergea cu bilet de trimitere. Iată ce diagnostic a primit Saveta Bogdan din partea medicilor!

Citește și: Saveta Bogdan, o viaţă de coşmar!Cântăreaţa de muzică populară a fost bătută, ameninţată cu cuţitul şi înşelată de 83 de ori

Citește și: Saveta Bogdan va avea propria stea pe Aleea Celebrităților, în America.Când se va muta definitiv peste Ocean

Citește și: Foto RARE! O mai ții minte pe Cristiana Răduță, cea mai sexy artistă la începutul anilor 2000?Cum arăta atunci și cum arată acum

Citește și: Mălina Avasiloaie a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:„Sărbătoarea vieții mele’

Ce probleme de sănătate are Saveta Bogdan

Saveta Bogdan a tot avut dureri de cap și de coloană în ultima perioadă, așa că a fost nevoită să apleze la ajutorul medicilor. Însă, cum pensia îi este destul de mică, primește lunar suma de 1.200 de lei, a mers cu biletul de trimitere pentru a face RMN-ul.

După aflarea rezultatelor, interpretei de muzică populară i s-a spus că are spondiloză.

'Mă pregătesc să ies pe ușă. Merg la centrul medical Esmerald să fac un RMN. Cu biletul de familie de la medic am scutit 700 de lei. Atât m-ar fi costat, dar eu am pensie mică și nu îmi permiteam să dau atâta pe RMN. M-a durut foarte tare, zilele acestea, în zona cefei. M-a consultat un medic și a spus că am spondiloză', a declarat, pentru FANATIK, Saveta Bogdan.

Totodată, aceasta urmează să plece pentru trei zile la mare, pentru a se relaxa, dar și pentru a filma pentru două televiziuni. Întrucât nu vrea să-și achite o cameră de hotel, pe care ar da destul de mult, a decis să stea la o prietenă din Constanța.

'Știu că la mare este scump, prețurile sunt foarte mari, dar eu voi sta la o prietenă din Constanța. Nu îmi permit să plătesc pentru o cameră scumpă la hotel. Plec pe data de 9 august și stau până pe 11 august. Voi filma pentru două televiziuni și așa stau și eu puțin pe litoral', susține cântăreața de muzică populară, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton