Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran: ”M-a dat peste cap, mă doare tot corpul. Stau izolată”

 Calin Maria Bianca
.

Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran. Ghinionul pare că se ține lanț de ea de câteva săptămâni bune. După cearta scandaloasă cu tatăl fiicei sale, care a ținut zile la rând, îndrăgita actriță încă nu și-a găsit liniștea. Chiar atunci când spera ca totul să se îndrepte spre bine, o serie de afecțiuni și-au făcut simțită prezența, astfel că starea ei de sănătate în aceste momente nu este deloc una buna. Iată ce a pățit, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran. Cristina Cioran este destul de activă în mediul online, unde se bucură de o mare comunitate de fani. Frumoasa actriță postează aproape zilnic și le povestește fanilor diferite momente din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. Ei bine, dacă până acum molipsea pe toată lumea cu zâmbetul ei vibe-ul pozitiv pe care-l împrăștia în jur, lucrurile stau total diferit astăzi.

whatsapp-image-2023-01-05-at-11.02.29whatsapp-image-2023-01-05-at-11.02.29

Din nefericire, Cristina Cioran se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, totul la scurt timp după despărțirea de tatăl fiicei sale. De teamă ca micuța Ema să nu pățească nimic și să nu o vadă într-o astfel de stare, frumoasa actrița a luat deja o serie de măsuri. În aceste momente se află în izolare, într-o cameră separată, norocul ei fiind că mama sa este cu ele și poate avea grijă de fiica ei.

Citește și: Ce interdicție a primit Cristina Cioran de la fostul iubit, în privința fiicei lor:”Nu mi s-a dat acordul”

Citește și: Cristina Cioran nu mai vrea iubit după despărțirea de Alex, tatăl fiicei sale:”Sunt sătulă de problemele altora”

Citește și: Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță:'Se mai întâmplă'. Ce diagnostic i-au pus medicii

Citește și: Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique:”Timpul are mâinile unui chirurg…”

Ce probleme de sănătate are Cristina Cioran

Cristina Cioran și-a îngrijorat serios fanii din mediul online în această dimineață. Frumoasa actriță a dezvăluit că, din nefericire, se confruntă și ea cu gripa devenită virală. Starea ei de sănătate nu este deloc una bună. Are febră, frisoane și dureri de mușchi, astfel că a luat imediat decizia de a se izola de fiica ei, totul pentru a nu ajunge și la ea virusul.

'La ce nu mă așteptam eu în dimineața asta? La o gripă. Tuse, frisoane, febră. Stau izolată într-o cameră ca sa nu ajungă și la bebelină. Sper din suflet că nu i-am dat-o zilele trecute. M-a dat peste cap. Îmi arde tot. Mă doare corpul. Mă dor mușchii. Mă doare tot. Capul, gătul, mâinile, tot. Sper să îmi treacă cât mai repede. (…)', a spus Cristina Cioran pe contul ei de Instagram.

Numeroase vedete sunt contaminate cu gripa virală

Din păcate, gripa virală face tot mai multe cazuri, pe zi ce trece. Cristina Cioran nu este singura care se confruntă cu astfel de simptome. Chiar ieri, Horia Brenciu a ajuns pe mâinile medicilor, tot din cauza acesei probleme de sănătate. Ba mai mult, în urmă cu doar câteva zile, Mihai Petre și soția sa, Elwira, povesteau că sunt la spital, dar și că au găsit foarte greu tratament pentru această gripă, trăgând un semnal de alarmă pentru cei din mediul online.

Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu

Problemele parcă nu se mai termină pentru Cristina Cioran. Nici bine nu s-a liniștit după despărțirea de tatăl fiicei sale și trece din nou prin momente grele din cauza gripei cu care este contaminată. Au trecut câteva săptămâni bune de când s-a separat de Alex Dobrescu, însă recent a dezvăluit cum s-a ajuns, de fapt, în acest punct al relației lor.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat. Ceva s-a schimbat. Ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată. Pur și simplu, au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească.

Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil. Mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu. Poate că trebuia de la primele semne să zic stop… Dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare’, a declarat Cristina Cioran la Antena Stars, conform Fanatik.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton