Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici": "Nu-i dorești asta nici unui dușman"

 Dumitrache Laura
.

Adela Popescu și Cabral au început filmările pentru noul reality show pe care îl vor prezenta împreună. Este vorba despre emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se filmează în Dominicană. Cei doi prezentatori au plecat extrem de entuziasmați în junglă, dar ulterior și-au schimbat părerea. Prezentatorii TV au declarat cu ce se confruntă în Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au început filmările pentru noua emisiune pe care o vor prezenta împreună. Cabral și Adela Popescu au dezvăluit că nu au reușit să se acomodeze cu condițiile din Dominicană, deși au ajuns de câteva zile. Prezentatorii TV au recunoscu că nu le este deloc ușor.

Cabral si ADELA pOPESCUCabral si ADELA pOPESCU

Timp de două luni, Cabral și Adela Popescu vor filma în Republica Dominicană pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', iar unele dintre cele mai mari celebrități din România vor trăi cea mai mare provocare a vieții lor. Cabral și Adela sunt gazdele acestui sezon care se anunță a fi unul intens.

Citește și: La ce au renunțat Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când au trei copii:„Ultima oară a fost acum doi ani. Nu mai avem timp să…'

Citește și:Cabral și Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană cu munți de bagaje, pentru copii. Încep filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”:”Să nu uităm medicamentele”

Citește și:Gabi Bădălău, reacție dură după ce a înjurat-o pe Claudia Pătrășcanu:”A fost capabilă să-și folosească propriii copii punându-le microfoane în hăinuțe”

Citește și:Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie din showbiz:”A vorbit prost despre mine”

Ce probleme au Adela Popescu și Cabral în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cabdal și Adela Popescu sunt gazdele noului sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cei doi prezentatori au ajuns în jungla din Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea, și au dezvăluit cum au decurs primele zile în junglă. Cei doi au apărut într-un clip difuzat în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Adela a declarat că nu le este deloc ușor și se acomodează cu greu în Dominicană.

Încercăm să ne acomodăm un pic cu fusul orar, că sunt niște ore în minus aici și ne îngrozim efectiv de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Cu unii dintre ei ne știm, cu alții nu ne cunoaștem, urmează să ne întâlnim înainte să intre în tabără, dar vă zicem sincer că nu-i dorești asta niciunui dușman, darămite unui om cu care nu ai nimic de împărțit. E nenorocire. Au aici chestii cu două, patru, cinci, șase, opt picioare și plus că nu vor mânca', a declarat prezentatoarea TV.

Cabral și Adela nu au reușit să se acomodeze cu condițiile din Dominicană

Adela Popescu și colegul ei, Cabral, au dezvăluit că nu reușesc să se acomodeze cu condițiile din Dominicană. Mai mult, prezentatorii TV susțin că toți concurenții vor trece prin momente dificile, iar telespectatorii vor avea parte de un sezon surprinzător.

Ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri.Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten.”, a declarat Cabral.

Cabral: „Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună!”

Cabral și Adela Popescu au mai lucrat împreună în trecut. Cei doi au prezentat o altă emisiunea cu un format total diferit. Cabral a mărturisit că este încântat de faptul că se află alături de Adela în această aventură de neuitat.

„Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe.Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor și, desigur, și publicului, că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci., a declarat Cabral, potrivit protv.ro.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton