Ce probleme a avut Theo Rose în vacanța din Thailanda: "Nu e deloc în regulă..."

 Raiciu Adriana
.

Ce probleme a întâmpinat Theo Rose în vacanța din Thailanda. Theo Rose a plecat alături de sora ei în vacanță, iar destinația aleasă a fost Thailanda. După multe ore petrecute în studio și proiecte, vedeta a decis că are nevoie și de timp pentru ea. Totuși, s-a confruntat cu mici probleme în excursie. Iată declarațiile făcute de vedetă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și talentate artiste din țara noastră. A reușit să ajungă imediat la inima publicului și, într-un timp scurt, a strâns o comunitate impresionantă de oameni în mediul online. Acolo, vedeta își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, dar postează și imagini de la diferitele proiecte pe care le are în desfășurare.

274076166-460136312483678-8413719362511527534-n274076166-460136312483678-8413719362511527534-n

Recent, Theo Rose a plecat într-o vacanță de vis alături de sora ei, iar destinația aleasă a fost Thailanda. Totuși, de când a ajuns s-a confruntat cu mai multe probleme, cu somnul, dar și cu tânțarii. Iată declarațiile făcute de artistă!

Citește și: Theo Rose, declarații surprinzătoare despre relația cu Anghel Damian:„Să nu se facă o comparaţie greșită’

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:'Nu înțeleg ce…'

Citește și: Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, mărturisiri neașteptate despre tatăl ei vitreg: ‘Era un om foarte inteligent. Uneori mai era și rău, n-ai ce să-i faci’

Citește și: Speak, atac dur la adresa caselor de discuri, după moartea lui Nosfe. Ce probleme ar fi avut rapperul:„Să fie prinși și trași la răspundere!

Ce probleme a întâmpinat Theo Rose în vacanța din Thailanda

În primă fază, Theo Rose s-a dat peste cap din cauza fusului orar, însă, după câteva ore bune de somn, a reușit să-și revină.

Nu vă speriați, nu am murit! Astăzi m-am trezit tot pe la șase și ceva, dar eram odihnită, că am adormit azi noapte pe la 23:00 aproape și apoi am mai dormit câteva ore de la 9:00 până la 12:00.

Am dormit astăzi. Zilele trecute nu a fost deloc genul meu să mă trezesc cu noaptea în cap de la cinci, șase dimineața', a mărturisit artista pe Instagram.

Totodată, întrucât soarele este puternic, s-a ales cu arsuri solare destul de serioase. Iar asta nu e tot! Țânțarii i-au dat și ei bătăi de cap în această vacanță, însă vedeta încearcă să se simtă bine și să se odihnească.

Starea mea în ceea ce privește bronzul e precară. M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă. M-am ars, nu e deloc în regulă. M-au pișcat câțiva țânțari, dar sunt din ăia mici și nenorociți care îți lasă niște buline așa pe tine.

Oribil! Te mănâncă de îți vine să îți smulgi pielea. Răi țânțarii de aici!', le-a mai dezvăluit artista urmăritorilor săi.

Din imaginile apărute pe rețelele sociale se poate observa că și Anghel Damian a însoțit-o pe artistă în vacanța din Thailanda. Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, după ce Theo a decis să pună punct relației cu Alex Leonte.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton