Ce probleme a avut Florin Salam cu fiica lui, Betty: "A fost supărat pe mine"

 Dumitrache Laura
.

Betty Salma este fiica mai mare a lui Florin Salam din căsnicia cu Fănica. După moartea primei sale soții, artistul a avut grijă de Betty și fratele ei. Recent, artistaa vorbit despre relația pe care o are cu părintele său, dar și despre momentele tensionate care au existat între ei doi. Cântăreața a mărturisit că a existat o perioadă în care tatăl ei a fost supărat pe ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2009, Florin Salam a trecut printr-o dramă care avea să-i schimbe viața. Soția sa a încetat din viață în ura unei boli incurabile. Fănica, așa cum o alintau cei din familie, i-a dăruti artistului doi copii, pe Betty și Daniel. Betty avea 8 ani când mama ei a murit, iar Florin a avut grijă ca să nu le lipsească nimic celor doi.

BETTY SALAM SI FLORIN SALAM RELATIEBETTY SALAM SI FLORIN SALAM RELATIE

Betty a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu tatăl ei. Deși în prezent cei doi se înțeleg foarte bine, Betty a mărturisit că au existat momente în care s-a îndepărtat de tatăl ei, motiv pentru care artistul a fost extrem de supărat pe ea.

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica:„Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet'

Citește și:Ce operații estetice vrea să-și facă Betty Salam, la 21 de ani:”Nu este un moft”

Citește și:Cum se înțeleg, de fapt, Adela Popescu și Andreea Ibacka.Prezentatoarea TV a spus ce crede despre soția lui Cabral: „Părerea mea'

Citește și:De ce și-a anulat Irina Rimes următoarele concerte și lipsește de la filmările de la Vocea României:”E o zi tristă pentru că…”

Ce probleme a avut Florin Salam cu fiica lui, Betty

Betty Salam se poate declara împlinită. Artista are o familie frumoasă, iar la 18 ani a adus pe lume un băiat perfect sănătos. Betty a rămas fără mamă la vârsta de 8 ani, iar Florin Salam s-a străduit să le ofere fiicei sale și fiului său o viață liniștită. În prezent, Betty și tatăl ei sunt apropiați, dar au existat momente în care artista s-a îndepărtat de el. Tânăra a recunoscut că a făcut o mare greșeală când s-a înstrăinat de părintele său.

„A fost o perioada supărat pe mine din cauza asta. Eu nu i-am cerut niciodată sfatul lui și se enerva de multe ori pe mine. Eu mă sfătuiam cu alti oameni care nu aveau legătură cu muzica sau nu aveau legătură cu nimic. Puteam să îl sun la orice ora, dar tot din cauza oamenilor, am prins o chestie din asta: de ce să îi cer lui ajutorul când pot să fac totul singura. Am fost încăpățânată. Ego-ul nu este bun, în schimb, acum, la orice pas pe care îl fac, nu exista să nu mă sfătuiesc cu el.„, a declarat Betty pentru wownews.ro.

Betty Salam: „Eu nu am făcut asta, eu am dat tot ce-i mai prost”

Betty Salam a început să cânte încă de mică, iar pasiunea pentru muzică a moștenit-o de la tatăl său. Deși Florin Salam cântă manele, Betty, fiica sa cea mare, a declarat că nu va cânta acest gen de muzică. În cariera muzicală, artista a mărturisit că îl analizează foarte mult pe tatăl ei atunci când acesta cânta.

Pe plan muzical, eu îl analizez. Să lași rușinea deoparte și să își imaginezi că ești doar tu pe scena și să să dai tot ce poți tu. Eu nu am făcut asta, eu am dat tot ce-i mai prost, eu mă uitam la oameni, cum reacționează, la fetele lor. Poate nici nu erau atenți la greșeli, dar îmi voi imagina că am să cant și o să fac ca acasă„, a mai spus Betty.

Betty Stoian, declaratii emotionante despre tatal ei 

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre. Cei doi sunt împreună de mulți ani, iar anul acesta au decis să își unească destinele. Betty și mama ei vitregă au încins atmosfera la nuntă, semn că cele două au o relație apropiată. Dacă cineva punea la îndoială relația dintre Florin Salam și fiica lui, Betty a făcut dezvăluiri emoționante despre părintele său.

„Am cea mai buna relație cu tatăl meu. Noi nu stam foarte mult împreună. Tatăl meu canta, pleacă mereu, e foarte ocupat. Noi nu am avut mult timp să ne cunoaștem unul pe celalalt. dar din fericire, noua, Dumnezeu, ne-a dat harul să ne înțelegem și să ne iubim așa cum ne iubim noi.Am avut parte de iubire necondiționată.„, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton