Ce probleme a avut Andreea Bălan la prima sarcină. Artistei i-a fost foarte greu

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară, iar cântăreața a făcut publică și ecografia viitorului copil. Încă nu știe sigur sexul bebelușului, însă s-ar putea ca micuța Ella să aibă o surioară. Nu putem uita ce probleme a avut Andreea Bălan la prima sarcină.

Vreme de cinci luni, Andreea Bălan a păstrat secret faptul că va deveni mămică pentru a doua oară. Vedeta și-a dorit dintotdeauna o familie frumoasă și doi copii.

La prima sarcină, Andreea Bălan nu a avut grețuri foarte mari, însă prin luna a șaptea de sarcină, vedeta se plângea de durerile insuportabile de spate pe care le avea. 'Am probleme cu coloana. Nu pot să ridic chiar aşa de uşor. Centru de echilibru s-a schimbat. Am nevoie de lucruri care să imi uşureze viaţa. Trebuie să stau mult întinsă, o să mă doară şi mai tare. Copilul nu trebuie învăţat tot timpul în braţe. I-am spus şi lui tati. Tot timpul o să o ia in braţe. El vrea să cumpere un ham să o ţină la piept.', declara Andreea Bălan în urmă cu doi ani, pe vremea când era însărcinată cu Ella.

La cea de-a doua sarcină, viitoarea mămică se simte mult mai bine, chiar nu a mai avut niciun simptom cum s-a întâmplat prima dată când a rămas însărcinată.

'Acum, la a doua sarcina, mă simt mult mai bine. Nu am avut niciun simptom de greață, de nesomn, de rău, de nimic. Nu mi-a mai fost așa foame ca la prima sarcină, când mâncam la 12 noaptea cartofi prăjiți cu ou', a declarat Andreea fericită, adăugând că ea și George, cu care este împreună de trei ani, și-au dorit de la bun început doi copii.

Citește și: Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil. Când va naște artista

FOTO: arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton