Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri: "Nu sunt pregătită să mă operez, îmi este frică" / VIDEO EXCLUSIV

.

Andreea Bănică tânjește după abdomenul cu pătrețele pe care îl avea odinioară. După cele două nașteri, artista a descoperit că are o problemă de sănătate, respectiv diastază abdominală, care se poate rezova doar printr-o operație, iar ea se teme, în general, de intervenții chirurgicale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică arată impecabil la cei 43 de ani, pe care îi indică buletinul. Deși are o siluetă de invidiat, artista ne-a mărturisit că abdomenul ei nu mai este plat ca odinioară.

andreea__banica-2-3andreea__banica-2-3

Ce problemă de sănătate are Andreea Bănică după cele două nașteri

Andreea Bănică nu este adepta operațiilor și a recurs la ele doar când nu mai avea o altă soluție. Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Bănică.

Cu toate că nu a avut până în prezent vreo experiență urâtă în ceea ce privește serviciile medicale la care a apelat, artista recunoaște că îi e teamă de posibile complicații.

Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare', a precizat ea. Andreea Bănică a trecut prin două operații de cezariană, s-a recuperat ușor, în copilărie a avut o operație de apendicită, ulterior a trecut printr-o intervenție la un deget, iar anul trecut și-a făcut curaj să rezolve o problemă mai veche, care ajunsese să îi creeze probleme inclusiv la concerte.

Citește și: Momente cumplite pentru Andreea Bănică. Și-a pierdut fiul în vacanță: „Am țipat, am intrat într-o panică totală!”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Bănică cu fiica ei, Sofia, în vârstă de 13 ani: „Îmi doresc să aibă măcar puțin din ambiția mea'

Citește și: Anca Țurcașiu s-a născut prematur, la 7 luni: „Mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea' / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Sonia Argint despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat' / EXCLUSIV

Andreea Bănică: Îmi doresc foarte multe lucruri, ca orice femeie, doar că nu am curaj'

Anul trecut, de 1 Iunie, Andreea Bănică și-a operat nasul. Am avut o deviație de sept și m-am gândit vreo 5 ani dacă să mă operez sau nu. A trebuit să îmi scoată o bucată din sept, care era crescut înăuntru. Când eram pe scenă, îmi luam tot aerul din lume și se auzea chiar și în căști, sunetistul auzea cum îmi iau aerul și deja pentru mine era deranjant, pentru că oboseam foarte tare, cornetele mărite, nara din stânga se închidea ca o clapetă', ne-a povestit ea despre necesitatea operației la care s-a supus.

Deși arată și se simte bine în pielea ei, Andreea Bănică și-ar dori unele îmbunătățiri de ordin fizic. Îmi doresc foarte multe lucruri, ca orice femeie, doar că nu am curaj. Dacă aș avea o baghetă magică, mi-aș dori să am sânii de acum 15 ani, mi-aș dori niște picioare mai lungi, deși sunt ok, mulțumesc lui Dumnezeu. Mi-aș dori să rămân veșnic tânără, nu am găsit această rețetă', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Andreea Bănică.

Andreea Bănică: Vreau să muncesc până la adânci bătrâneți'

Andreea Bănică face muzică din pasiune și speră să își poată face meseria cât mai mult timp. Vreau să muncesc până la adânci bătrâneți, să mă sui pe mese la 60 de ani și să cânt muzică populară sau orice, etno și să arăt bine în fustă scurtă. Deci lucrez ca să nu am celulită până atunci. Mama mea nu avea celulită, la 53 de ani arăta perfect, avea o piele impecabilă', ne-a mărturisit cântăreața.

Foto: Facebook

Video: Ada Cheroiu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton