Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil: „Mănânc...”. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

 Dumitrache Laura
.

Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil. Andreea Antonescu va deveni mamă pentru a doua oară. Jumătatea trupei Andre este însărcinată cu cel de-al doilea copil, având o relație de dragoste alături de Victor Vrînceanu. Artista mai are o fiică de 11 ani, Sienna, din prima căsătorie cu Traian Spak. Recent, Andreea Antonescu a vorbit pentru prima dată despre sarcina ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil. Andreea Antonescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Ani la rând a cântat alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. După ani de zile, cele două s-au reunit și au lansat câteva piese, spre bucuria fanilor. Andreea Antonescu urmează să devină mamă pentru a doua oară și este nerăbdătoare să își strângă în brațe bebelușul.

andreea burticaandreea burtica

Anunțul cu privire la sarcină a fost făcut de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce s-a întors din America Express. Vedeta se află într-o relație de iubire cu Victor Vrînceanu, un jurnalist celebru. Cei doi au fost discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă și peste câteva luni vor deveni părinți.

Citește și:Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în 5 luni, a plecat în SUA.Unde va locui artista

Citește și:De ce nu a divorțat Andreea Antonescu nici acum, deși este însărcinată cu noul iubit:”Mai lipsește doar…”

Citește și:Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie:„Băi, nu așa, băi!'

Citește și:Alain Delon a împlinit 87 de ani.Cum arată acum idolul femeilor

Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil

Andreea Antonescu, 40 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară. Artista a anunțat că este însărcinată în luna august, când a postat pe rețelele de socializare un mesaj surprinzător.

Vedeta formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu, iar peste câteva luni vor deveni părinți. Cei doi au ascuns relația, mai ales că Andreea a trecut prin câteva relații eșuate. Se pare că povestea lor de dragoste este una frumoasă, iar în curând își vor strânge în brațe bebelușul. Recent, Andreea Antonescu a făcut primele declarații despre sarcină. Aceasta a declarat că nu există schimbări în ceea ce privește alimentația și consumă în continuare ciocolată.

În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc ceea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață. a declarat Andreea Antonescu pentru Xtra Night Show.

Andreea Antonescu: „Vor fi alți nași”

Andreea Antonescu mai are o fiică din căsătoria cu Traian Spak. Sienna are 11 ani și are o relație specială cu fiica ei. Aceasta a fost botezată de Andreea Bălan, cealaltă jumătate a trupei Andre. Ei bine, se pare că de această dată, bebelușul nu va fi botezat de Andreea Bălan, ci va avea alți nași.De data aceasta vor fi alți nași., a mai spus artista.În ceea ce privește nașterea, Andreea Antonescu a declarat că a luat în calcul ambele variante. Nu știu, sunt luate în calcul ambele variante, atât natural, cât și cezariană. a mai spus cântăreața.

Întrebată când va avea loc nunta cu iubitul ei, Andreea a mărturisit că nu vrea să se grăbească și își dorește să ia lucrurile treptat. Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața..

Cum a primit vestea Sienna, fiica Andreei Antonescu

Andreea Antonescu este la a doua naștere. Artista mai are o fiică, în vârstă de 11 ani, Sienna. Cântăreața a dezvăluit cum a reacționat micuța când a aflat că va mai avea o surioară sau un frățior. Sienna este foarte încântată și are grijă de mama sa în această perioadă.

Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejeazaz mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort.” , a mai spus Andreea Antonescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton