Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. Suma este foarte mică

 Dumitrache Laura
.

Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă. În urmă cu câteva zile, Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, iar ulterior s-au căsătorit. Rodul iubirii lor este Dominic, în vârstă de doi ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au căsătorit în 2020, iar la scurt timp au devenit părinți. Spre surprinderea susținătorilor lor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În urmă cu câteva zile, Zănoagă și Simina au divorțat oficial.

simina loica si alex zanoagasimina loica si alex zanoaga

Simina Loica și fostul ei soț au rămas în relații bune, de dragul fiului lor. Dominic a rămas în grija mamei sale, iar Alex Zănoagă îl poate vizita ori de câte ori dorește. De asemenea, fostul concurent de la Puterea Dragostei îi va plăti lui Dominic o pensie alimentară lunară.

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial. Ce se întâmplă cu fiul lor: „Nu vom ține cont de…”

Citește și:Simina Loica încă se mai vede cu Alex Zănoagă, fostul soț, deși Alex Bobicioiu e gelos: „Avem o legătură…”

Citește și:Shakira explică de ce l-a atacat pe Gerard Pique în piesele ei, după ce a înșelat-o: „E mai bine decât mersul la psiholog”

Citește și:Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani. Imagini din vacanța exotică

Ce pensie primește fiul Siminei Loica de la tatăl său, Alex Zănoagă

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut în emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D. După nuntă, Simina și Zănoagă au devenit părinții unui băiețel minunat, Dominic. Spre surprinderea multora, relația celor doi nu a funcționat, iar în urmă cu o săptămâna, Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat. În prezent, bruneta formează un cuplu cu Alex Bobicioiu, fost concurent la Puterea dragostei.

Judecătorii au decis ca Zănoagă să îi plătească o pensie alimentară fiului său. Mai exact, tânărul îi va plăti lui Dominic o pensie alimentară de 500 de lei. 'Dispune ca pârâta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, respectiv acela de Loica. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorului Z.D.A. să se exercite în comun, de către ambii părinţi. Stabileşte locuinţa minorului Z.D.A. la domiciliul mamei.Obligă tatăl la plata unei pensii de întreţine lunare în beneficiul minorului Z.D.A., în cuantum de 500 lei, începând cu data pronunţării prezentei hotărâri şi până la data intervenţiei unei cauze legale de încetare a obligaţiei de întreţinere', se  arată în decizia judecătorilor.

Alex Zănoagă și Simina Loica au divorțat oficial

Alex Zănoagă și Simina Loica au pus capăt căsnicie lor, iar săptămâna trecută au semnat actele de divorț. Judecătoria Cornetu a decis ca fiul lor să aibă custodie comună, iar domiciliul lui Dominic este stabilit la mamă. Zănoagă poate oricând să își petreacă timpul cu fiul lui.

'Stabileşte ca modalitatea de păstrare a legăturilor personale dintre minorul Z.D.A. şi tată să se realizeze conform următorului program: în fiecare week-end, de sâmbătă, ora 17:00, până luni, ora 10:00, fără prezenţa mamei, cu preluarea minorului de la domiciliul mamei/grădiniţă/şcoală, tatăl urmând să aducă minorul la domiciliul mamei după terminarea programului de vizită', se mai arată în decizia judecătorilor.

Alex Zănoagă a depus actele de divorț

După o relație în care au existat numeroase despărțiri și împăcări, Alex Zănoagă a fost cel care a depus actele de divorț. Motivul pentru care fostul concurent a decis să se despartă de Simina Loica este legat de relația pe care aceasta o are cu fostul lor coleg de la Puterea Dragostei, Alex Bobicioiu. Faptul că bruneta s-a cuplat cu Bobicioiu l-a enervat pe Zănoagă care a decis să rupă mariajul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton