Ce pensie are Elena Merișoreanu, în prezent: "Eu am..."

 Raiciu Adriana
.

Ce pensie are Elena Merișoreanu. Elena Merișoreanu se numără printre cele mai iubite artiste de muzică populară din țara noastră. De-a lungul anilor, interpreta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani. A fost mereu sinceră cu aceștia, așa că a decis să le spună acum ce pensie primește în fiecare lună. Iată ce sumă încasează de la stat cântăreața!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce pensie are Elena Merișoreanu. Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. Are o carieră impresionată și a reușit să strâgă o comunitate impresionantă de fani, de-a lungul anilor. Fiind extrem de sincer de fel, artista a decis să le spună acum acestora ce pensie primește, după o viață întreagă de muncă.

elena-merisoreanuelena-merisoreanu

Ei bine, Elena Merișoreanu le-a mai spus fanilor și ce pensie primește partenerul ei de viață, care se pare că încasează o sumă mult mai mare decât artista. Iată declarațiile făcute de interpreta de muzică populară!

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Elena Merișoreanu, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19:’Azi nu mai eram aici dacă…’

Citește și: George Burcea, atac subtil la adresa Andreei Bălan:„Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie, dacă ei sunt slabi psihic

Citește și: Viorica de la Clejani a petrecut de Florii „pe sărăcie:M-am cumințit, stau cu câinii și ascult un preot

Ce pensie are Elena Merișoreanu

Mulți au fost cei care s-au întrebat ce pensie primește Elena Merișoreanu. Vedeta a decis acum să spună câți bani încasează lunar de la stat, dar a precizat și ce pensie ia partenerul ei de viață. Astfel, după o viață întreagă de muncă, cântăreața de muzică populară primește nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de lei.

Fiind extrem de sinceră cu fanii săi, vedeta le-a mai precizat că soțul ei, care a fost general în armată, că primește lunar de la stat suma de 20.000 de lei.

„Soțul meu are pensie mare, dar și eu am. Eu am 5000 de lei pensie, iar el aproape 20.000 de lei.', a spus Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Elena Merișoreanu, la un pas să divorțeze

În momentul în care și-a cunoscut actualul soț, Elena Merișoreanu era logodită cu un alt bărbat. Însă, iubirea a dictat și a rămas alături de Viorel Croitoru.

Au existat și momente tensionate în relația lor, la fel ca în orice altă relație, însă cei doi au știut să meargă mai departe și să nu se abată de la drumul lor.

„Eu eram logodită cu cineva, când l-am cunoscut cu soțul meu. Dar am avut cumpene și am vrut să mă despart. M-am simțit înșelată, chiar cu colegele mele, cu una dintre ele am fost prietenă bună. Am invitat-o la cină.

Mă duc în bucătărie și iau un cuțitaș, i-am zis: ascultă, fă, eu te consideram prietena mea și tu erai cu bărbatul meu! S-a ridicat de pe scaun și mi-a zis: auzi, bine că am fost eu și nu a fost alta, că eu am avut grijă de el! Ne-am luat în brațe și ne-am pupat.', a mai povestit artista.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton