Ce a pățit Delia în timp ce se afla la o înmormântarea unei persoane dragi: „Cineva m-a întrebat dacă putem să...”

 Martin Lorena
.

Ce a pățit Delia, cu un fan, în timp ce se afla la o înmormântare. Delia este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, având o carieră impresionantă în domeniul muzical. Artista are parte atât de experiențe uimitoare, cât și de întâmplări ciudate, provocate de imaginea sa. Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, jurata iUmor a povestit ce i s-a întâmplat la o înmormântare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Delia este o artistă extrem de cunoscută din România. Deși poate părea cel mai fericit lucru faptul că este întotdeauna recunoscută pe stradă, adevărul este că celebritatea vine și cu dezavantaje. Recent, ea a povestit prin ce episod a trecut când se afla la o înmormântare. Artistei nu i-a venit să creadă ce a făcut un fan!

Delia-1Delia-1

Ea a explicat că popularitatea vine la pachet atât cu avantaje, cât și cu dezavantaje. În urmă cu câteva săptămâni, ea a povestit o experiență pe care a trăit-o în timp ce se afla la o înmormântare. Ce i-a cerut un fan artistei.

Citește și: Delia, declarații sincere despre primul copil:

Citește și: Delia, declarație de dragoste pentru soțul ei, Răzvan Munteanu

Citește și: Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum a aflat Ruxi că mama ei a pozat în Playboy:’A fost o discuție…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată

Ce a pățit Delia, cu un fan, în timp ce se afla la o înmormântare

Delia a povestit recent, în podcastul lui Codin Maticiuc, o experiență trăită la o înmormântare. Vedeta a explicat că în viața de artist există atât avantaje, cât și dezavantaje. Printre părțile rele cu care vine la pachet celebritatea se numără și recunoașterea socială.

Codin Maticiuc: „Ți s-a întâmplat la o înmormântare? Ți-a cerut și poză? Nu…'

Delia: Ba da, a zis că 'dacă putem să facem o poză'

Codin Maticiuc: Erați amândoi la același mort?

Delia: Deci eram la aceeași înmormântare, se terminase..și a zis 'îmi pare rău pentru, dar mă bucur că v-am cunoscut, faci și cu mine o poză?'

Codin Maticiuc: Cine era mai apropiat de defunct? Tu sau persoana?

Delia: Eu oricum eram apropiată…', a fost dialogul purtat de cei doi în cadrul podcastului.

Delia: „Nu sunt cu nimic diferită'

Delia, deși are parte de foarte mult succes, a explicat faptul că nu se simte mai presus decât restul oamenilor. Chiar dacă este foarte cunoscută, ea își dorește să păstreze o viață normală în continuare.

„De când am început să fiu cunoscută, am rămas extrem de bine ancorată la realitate, sunt un om normal, la fel ca ceilalți. Sunt reacții când mă văd, este normal, mă văd la TV, sunt și reacții exagerate, eu trebuie să rămân normală, eu nu sunt cu nimic diferită, doar mă văd în spațiul public. Eu sunt un artist doar când sunt pe scenă, în rest sunt om normal, deci trebuie să mp comport normal…deci îmi spun chestia asta, mi-a intrat așa în sânge treaba asta.', a povestit ea în cadrul aceluiași podcast.

Observă reacțiile oamenilor

Jurata iUmor a explicat faptul că observa ce reacții au oamenii din jurul ei doar în momentul în care starea sa de spirit nu este una tocmai bună. Ea a explicat că dacă este fericită, nu o interesează de nimic din jurul ei.

„Doar dacă am o stare proastă observ reacțiile oamenilor care mă deranjează, dar dacă sunt bine cu mine…nu mă uit să văd ce reacții au alții, nu mă interesează.', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton