Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță. Recent, prezentatoarea Știrilor Pro TV a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, pe care a prezentat-o Adela Popescu până când acesta a terminat procesul de recuperare după intervenția de la picior. Ei bine, a plecat cu zâmbetul pe buze de acasă, alături de fiica ei, însă pe drum s-a oprit să alimenteze mașina, moment în care a avut parte de o întâmplare neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță. Ei bine, nu i-a venit a crede în ce situație stânjenitoare a fost pusă de față cu numeroase persoane. Înainte de a începe dezvăluirile despre ea și minunata ei fiică, Amalia Enache a povestit prin ce a trecut chiar cu câteva minute înainte de a ajunge la emisiune. Adela Popescu, cea care i-a ținut locul lui Măruță la emisiune, a rămas fără cuvinte când a auzit, însă prezentatoarea știrilor Pro TV a ținut să aducă mulțumiri unui bărbat necunoscut.

176875659_10223168485514960_2866685027952728366_n-1-1024×903-1176875659_10223168485514960_2866685027952728366_n-1-1024×903-1

Amalia Enache a povestit cum a început totul. Mai concret, s-a oprit la benzinărie, a alimentat, iar apoi a mers la casă ca să plătească. Din nefericire, nu se putea face plata cu cardul, oricât de mult a insistat atât prezentatoarea TV. Vânzătoarea de la benzinărie a încercat să găsească o soluție pentru a repara dispozitivul însă în zadar. Într-un final, după lungi căutări în geantă a găsit bani cash. Totuși, Amalia Enache nu a făcut suma de care avea nevoie.

Citește și: Ce propunere neașteptată a primit Amalia Enache, în urmă cu 15 ani, când era reporter la Pro TV: „Am refuzat din start”

Citește și: Amalia Enache, surprinsă de cerințele neobișnuite ale fiicei sale: „Am rămas cu gura căscată”

Citește și: „Este groaznic, nu doresc nici la dușmani'. Mira are probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu artista, în vacanța din Indonezia

Citește și: „Începe să se și înnegrească'. Liviu Vârciu s-a afișat cu fața umflată, din vacanța din Maldive. Ce a pățit prezentatorul TV

Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță

Ei bine, în timp ce Amalia Enache încă căuta în toate buzunarele genții, în spatele ei era o coadă interminabilă. Mai avea nevoie de 7 lei, astfel că fără ei nu putea să achite suma integral. A spus clar că pleacă fiindcă nu are o altă soluție decât cardul bancar, însă un domn necunoscut s-a oferit să o ajute. I-a oferit cei 7 lei de care avea nevoie, astfel că într-un final a rezolvat problema ce a pus-o preț de câteva momente într-o situație stânjenitoare.

„Înainte să vorbim despre orice altceva, eu trebuie să îi mulțumesc domnului Dănuț. Eu, înainte să vin la emisiune, m-am gândit să bag benzină. Am băgat benzină, era traficul…nu vrei să știi cum e afară, ești de mult timp în emisiune. În întârziere, am băgat benzină, când să plătesc, cu cardul, ca în zilele noastre, nu a mers. A restartat doamna o dată, de două ori, a venit șeful, a restartat calculatorul, nu mergea și nu mergea și noi nu ajungeam la tine la emisiune.

Aveam bani cash, dar îmi mai lipseau 7 lei. Și cineva de la coadă, se făcuse o coadă în spate, și eu am zis: „Îmi pare rău, trebuie să plec', nu am zis la Măruță, cu Popeasca, și domnul Dănuț de la coadă mi-a dat 7 lei ca să pot achita. Pur și simplu! Mulțumiri pentru cei 7 lei!'.', a povestit Amalia Enache în cadrul emisiunii TV.

Cum a reacționat Adela Popescu când a aflat prin ce a trecut Amalia Enache înainte de emisiune

Așa cum era de așteptat, Adela Popescu a ascultat toată povestea pe larg, iar la final nu a putut să nu își arate uimirea. Ce-i drept, a rămas plăcut surprinsă că cineva s-a oferit să o ajute, mai ales în zilele noastre. De asemenea, pentru a duce problema într-o notă mai amuzantă, așa cum o știm cu toții, frumoasa prezentatoare TV nu și-a lăst glumele acasă înainte de a veni și prezenta emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Săracul, cred că se grăbea! Dar altfel nu ajungeai la timp!', a spus Adela Popescu.

Amalia Enache își duce fiica la o școală privată

Amalia Enache are o fiică adorabilă pentru care își dorește tot ceea ce este mai bun. Din acest motiv, a ales pentru ea o școală privată. În primul rând, prezentatoarea TV este de părere că programul de la o școală normală este unul destul de greu de gestionat, și totodată consideră că nu se face carte așa cum trebuie. Fără a sta pe gânduri, a pus totul în balanță și a luat decizia să nu o ducă la o școală de stat.

Nu, nu este o școală de stat. Din cauza programului și a faptului că mi se pare că învățământul românesc nu e deloc adaptat societății. Peste tot în lume, în Franța, în Marea Britanie, copiii merg dimineața și îi iei după-amiază de la școală. În România, trebuie la ora 11 deja să găsești soluții pentru cine ia copilul de la școală. Opțiunea este un afterschool, pentru care plătești ca la privat și unde oricum copilul stă într-o bancă după ce a stat toată ziua tot într-o bancă, și atunci eu am ales un sistem privat, cu regret că nu am o opțiunea reală la stat. Dar e un sistem privat care urmează programa românească, astfel încât să putem jongla, dacă va fi nevoie. Am ales așa, rațional!', a declarat vedeta pentru Click.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton