Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitatea în cuplu: „Ar trebui să fie ilegal. În momentul în care înșeli pe cineva...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitatea în cuplu. Cătălin Bordea și frumoasa lui soție trăiesc o superbă poveste de dragoste de mai mulți ani și se iubesc cu foc. Ei bine, de fiecare dată când au ocazia să își mărturisească sentimenteleîn fața tuturor, nu ezită, astfel că recent, actorul a fost întrebat ce crede despre infidelitatea în căsnicie. Așa cum era de așteptat și totodată fiind un soț dedicat, nu a lăsat loc de interpretări și a oferit un răspuns ce a luat pe mulți prin surprindere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitatea în cuplu. Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători America Express – Drumul Aurului, sezonul 5. Pe lângă nenumăratele probe prin care au fost nevoiți să treacă pentru a ajunge în marea finală și a lua premiul cel mare, cei doi au simțit cu adevărat ce înseamnă dorul, de fapt. Lacrimile, sentimentele de iubire și de dor și-au pus de multe ori amprenta pe cei doi concurenți în cadrul emisiunii America Express.

bordea-1-2bordea-1-2

Din fericire, deși au vrut să renunțe la un moment dat, au reușit să gestioneze totul cu bine, astfel încât au ajuns să fie campioni. Cătălin Bordea a demonstrat public cât de mult își iubește soția și nu s-a sfiit să spună în fața tuturor cât de mult înseamnă pentru el. De asemenea, și Nelu Cortea a făcut același lucru, mai ales când și-a văzut întreaga familie. Totuși, mulți se întreabă însă ce crede Cătălin Bordea despre infidelitatea în cuplu.

Citește și: Cine este Cătălin Bordea de la America Express. Tatăl lui l-a abandonat în autobuz

Citește și: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express 2023 – Drumul Aurului: „Îți vine să plângi, să mulțumești…”

Citește și: Primele imagini cu Gina Pistol după ce a anunțat că se retrage din televiziune. Cum își ocupă timpul iubita lui Smiley

Citește și: Cum arată acum Veronica Castro, din telenovela „Și bogații plâng”. Actrița are 70 de ani

Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitatea în cuplu

Cătălin Bordea a fost recent invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa. A dezvăluit fără a se sfii că nici el și nici soția sa nu se văd în postura de părinți, însă se gândesc să înfieze un copil. Cu toate asta, a vorbit despre povestea lui de dragoste cu soția sa, și a pus accentul pe ceea ce crede el despre infidelitatea în relația de cuplu. Așa cum mulți se așteptau, actorul nu este deloc de acord cu înșelatul și consideră că trebuie să fie interzis.

Înșelatul ar trebui să fie ilegal, și de o parte și de alta! Bărbații să nu aibă voie să înșele și nici femeile. Dacă eu îți dau un pumn în gură, tu suni la poliție că te-am rănit și ei îmi fac mie dosar penal pentru vătămare corporală.

Dacă eu îți sparg casa tu suni la poliție pentru intrare prin efracție. Dacă iau fonduri de la stat, nu pățesc nimic (n.r. Bordea râde), dar mai devreme sau mai târziu te vede Bunul Dumnezeu. Dacă eu îți distrug inima, nu ia o turnură.

În momentul în care înșeli pe cineva îi distrugi o parte din viață. Și vătămarea emoțională doare. Eu n-am suferit niciodată din dragoste, în sensul în care n-am fost niciodată înșelat sau părăsit… în afară de familie (n.r. Bordea râde), dar eram prea mic ca să mă dărâme. Dacă vrei doar relații sexuale nu te pune într-o relație, te vezi așa la știri (n.r. cu cătușe la spate), un înșelător în serie.', a spus Cătălin Bordea în podcastul lui Alex Morar.

Cătălin Bordea: 'Nu sunt genul care să fie părinte'

Cătălin Bordea a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a decis să se căsătorească cu partenera lui de viață. Pe atunci, toți se așteptau ca în scurt timp să treacă la următorul pas, și anume să devină în adevăratul sens o familie. Ei bine, anii au trecut de atunci iar actorul și soția sa încă nu au făcut un copil. Ba mai mult decât atât, el a mărturisit că nu sunt genul de persoane care să se vadă în postura de părinți. Totuși, a ținut să precizeze că s-a gândit ca peste câțiva ani să înfieze unul.

Nu, mulțumesc. Bă nu cred. Nu cred pentru că nu sunt genul de părinte. Nu ai cum să știi până nu ești. Înțeleg teoriile. Dar noi, noi doi nu suntem genul care să face asta. Când? Deja vine 40, se duce 45. (…) ‘Ne gândeam la un moment dat să înfiem un copil.”, a spus Cătălin Bordea în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express – Drumul Aurului

După patru sezoane de Asia Express, sezonul 5 s-a filmat în America, schimbându-și atât numele, cât și continentul. Cei 18 concurenți au străbătut Mexicul, Guatemala și Columbia, în cadrul unei rute de peste 7.000 de kilometri. Ei bine însă, echipele au fost eliminate una după alta, iar în marea finală au rămas cele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Cătălin Bordea cu Nelu Cortea. După probe extrem de dure și de grele în care s-au vărsat lacrimi de dor, de suspans, emoții, furie, în final Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost numiți câștigătorii sezonul 5 America Express. Cei doi au fost cu adevărat surprinși, astfel că nu au putut să-și stăpăânească lacrimile, de data aceasta de bucurie și fericire!

„Îți vine să plângi, să mulțumești, să iei în brațe. Mă uitam la ăsta (Nelu Cortea – n.r.) E incredibilă senzația. E ceva…’, a spus Cătălin Bordea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton