Ce părere are Andreea Marin despre Andreea Esca: „E un exemplu”

 Martin Lorena
.

Ce oărere are Andreea Marin despre Andreea Esca. Andreea Marin este una dintre cele mai admirate vedete din România. Atât ea, cât și Andreea Esca au parte de cariere impresionante în televiziune. Deși amândouă au aceeași profesie, acestea nu s-au considerat niciodată rivale, ba dimpotrivă, mereu s-au susținut. Recent, „Zâna' a spus câteva cuvinte despre colega sa de la Știrile ProTV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin și Andreea Esca nu împart doar același prenume, ci și aceeași carieră! Cele două prezentatoare TV reprezintă cele mai iubite vedete din România. Chiar dacă urmează aceeași profesie, ele nu s-au considerat niciodată rivale. Chiar mai mult, acestea s-au susținut reciproc de fiecare dată când au avut ocazia. Chiar dacă au avut multe apariții împreună, până în acest moment ele nu și-au expus public părerea una despre cealaltă. Andreea Marin este cea care, într-un interviu pentru Spectacola, a spus câteva cuvinte despre colega sa de breaslă.

andreea-marin-1andreea-marin-1

În cadrul interviului, Andreea Marin a punctat faptul că Andreea Esca este o persoană frumoasă atât la exterior, cât și la interior. Zâna o admiră și o respectă pe prezentatoarea știrilor ProTV.

Citește și: De ce nu se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu:”Nu trăim după…”

Citește și: Ce salariu a avut Andreea Marin la TVR, la Surprize, Surprize:„Aceasta e piața'

Citește și: Andreea Esca a spus cu ce bărbați nu i-ar da voie, fiicei sale, Alexia, să aibă o relație:„Mi-e teamă de…'

Citește și: Ce zice Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV:„Am vrut la un moment dat să…'

Ce părere are Andreea Marin despre Andreea Esca

Andreea Marin, în cadrul unui interviu, și-a spus pentru prima dată părerea despre colega sa de breaslă, Andreea Esca. „Zâna' o consideră pe prezentatoarea știrilor ProTV un adevărat exemplu și o apreciază pentru frumusețea sa interioară.

„Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung', a declarat „Zâna' pentru Spectacola.

Recent, Andreea Marin a devenit imaginea unui brand de bijuterii, iar una dintre vedetele care au susținut-o la evenimentul de lansare a fost chiar Andreea Esca. Cele două au petrecut timp calitativ, au discutat și s-au fotografiat împreună.

Ce salariu primea Andreea Marin la TVR Iași

Deși multă lume o cunoaște pe Andreea Marin prezentând emisiunea „Surprize, surprize', aceasta a debutat în televiziune la TVR Iași. Acolo ea a moderat emisiunea „Țara lui Piticot' și primea un salariu foarte mic.

„La TVR Iași salariul era la început mic, de reporter cu jumătate de normă. La știri aveam un singur sacou al meu, galben, cel cu care apăream zi de zi la premiile Oscar. Cei de acolo m-au numit «Lady în Yellow», crezând că e o strategie de imagine, de fapt.', a dezvăluit diva pentru Cancan.

Ce salariu primea Andreea Marin la „Surprize, surprize'

Andreea Marin a vorbit inclusiv despre emisiunea de la TVR1, „Surprize, surprize'. Deși la acea vreme era cea mai urmărită emisiune, salariul pe care îl primea era unul destul de mic. Diva a explicat că în alte țări un post similar câștiga mult mai mult.

„Apoi, la «Surprize», aveam un salariu mult sub cel al prezentatoarei programului similar din alte țări. Dar Lazarov mi-a spus: «Eu nu voi plăti mai mult, aceasta e piața din România și nivelul de aici, dar te voi învăța cum să îți folosești mintea și potențialul să câștigi altfel adițional. Fă-ți o firmă și vei vedea că poți». Așa am făcut. La început, doar salariul intra prin firmă, apoi ușor, ușor am învățat că pot fi un bun comunicant. Am început să lucrez cu lumea publicității, cu firme mari la nivel internațional.', a spus ea pentru sursa citată.

„Am făcut școala în America'

Chiar dacă atingea deja succesul, diva nu s-a oprit din a studia pentru a deveni cea mai bună în cariera sa. Aceasta a recunoscut că a studiat în America pentru a avea cât mai multe cunoștințe.

„Am devenit eu însămi producător, creator, am făcut școală în America pentru a învăța mai mult și lucrurile au crescut în timp', a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton