Ce operații estetice și-a făcut Nicole Cherry: „Nimeni nu este perfect”

 Sutiu Theodora
.

Nicole Cherry vorbește despre ce operații estetice și-a făcut. Tânăra artistă este cea mai tânăra viitore mămică din showbiz-ul românesc. După ce s-a discutat despre îmbunătățile a ales să le facă propriului corp, cântăreața a decis să dea cărțile pe fața cu privire la acest subiect îndelung mediatizat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă unele vedete din showbiz ascund faptul că au apelat la estetician, Nicole Cherry a hotărât să vorbească deschis despre ce operații estetice și-a făcut.

Artista a spus deschis că are zile în care vede că are mai multe defecte. „Cireșica' a povestit că a mers la estetician pentru a-și pune silicoane. Ea nu era mulțumită de formele pe care i le-a dat mama natură. Totul s-a întâmplat atunci când artista avea doar 19 ani.

nicole-1-1nicole-1-1

Nicole Cherry vorbește despre ce operații estetice și-a făcut. Când a decis să își mărească sânii

Decizia de a își mări sâni a luat-o singură, iar părinții ei au susținut-o până la capăt, chiar dacă avea o vârstă fragedă. Uitându-se în urmă, Nicole Cherry spune că nu regretă niciun moment că și-a făcut operații estetice.

„Nimeni nu este perfect. Am zile în care îmi găsesc mai multe defecte decât în altele. Da, normal. Fiecare este liber să facă ce consideră că îl ajută să fie fericit și mulțumit cu propria persoană, nu văd nimic rău în asta. Nu sunt genul de persoană să mintă, mi-am pus silicoane la 19 ani, cu acordul părinților.

Mama Natură n-a fost generoasă cu mine și am luat în considerare mereu această opțiune până când chiar am avut curajul și vârsta necesară să trec prin această procedură.

Nu am niciun regret. Cred că totul în viață se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acel motiv nu este clar pe moment, se dezvăluie în timp. Nu aș fi fost persoana care sunt și nu m-aș afla în acest punct în care mă aflu acum dacă aș schimba ceva din trecutul meu', a declarat Nicole Cherry, pentru cancan.ro.

Artista este convinsă că va fi o mamă calmă

Mai mult decât atât, deși nu și-a cunoscut încă fiica, Nicole Cherry este convinsă că va fi o mamă liniștită pentru Anastasia, căci așa se va numi fiica vedetei.

Eu spun că voi fi o mamă mai relaxată, desi știu că situația se schimbă rapid când te vezi în brațe cu copilul tău, se activează instictul de «mama bear» haha. Îmi doresc să îmi petrec cât mai mult timp posibil cu bebelina mea, să fiu martoră la toate momentele importante din viața ei și să mă implic în creșterea și educația ei.

Dar nu o să fiu overprotective (să exagereze cu protecția. n.r.), o să urmez modelul părinților mei, care nu mi-au ascuns niciodată nimic și m-au lăsat să iau parte la discuții și decizii. Îmi doresc și pentru fetița mea să aibă libertatea de a alege. Vreau să fiu si cea mai bună prietenă a ei, nu numai mama ei. Abia aștept', a mai spus Nicole Cherry, potrivit aceleași surse.

Ce relație are Nicole Cherry cu familia ei

Totodată, Nicole Cherry a vorbit și despre relația pe care o are cu familia ei. Artista spune că părinții nu au lăsat-o să-și facă de cap și au susținut-o în tot ceea ce a făcut.

„Am o relație foarte frumoasă, întotdeauna am avut. Cum am spus și înainte, noi discutam și hotăram totul împreună, ca o adevărată familie. Nu mi-a fost niciodată frică să aplez la ei sau să le spun când mai făceam câte o boacănă. Au fost întotdeauna alături de mine și m-au sprijinit în orice, nu doar în cariera mea muzicală.

Normal că nu m-au lăsat să-mi fac de cap, dar mi-au explicat întotdeauna de ce unele lucruri pe care voiam să le fac nu erau OK și care ar fi fost consecințele.

Am crescut cu o soră, deci știu ce frumoasă și importantă este legătura între frați. Deci, să vedem câți copii ne dă Doamne-Doamne. Momentan ne focusăm pe baby Anastasia și luăm totul pas cu pas, nu ne grăbim', a mai spus Nicole Cherry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton