Ce operații estetice are Otilia Bilionera. Artista a spus adevărul: "Anual îmi fac două..."

 Dumitrache Laura
.

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Solista a a vorbit despre operațiile estetice suferite, dar și câți bani a cheltuit în intervențiile suferite. Înainte de a participa la Survivor România, îndrăgita cântăreața a optat pentru trei operații estetice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este pasionată de muzică, iar după multe refuzuri la începutul carierei, cântăreața a reușit să devină cunoscută la nivel internațional. Otilia este o artistă de muzică dance, reggaeton și latino. Aceasta a lansat în 2014 melodia „Bilionera', care a ajuns hit la nivel național și internațional.

OtiliaOtilia

Otilia și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la vârsta de trei ani, fiind impresionată de piesa lui Celine Dion „My heart will go on', pe care o cânta cu pasiune și emoție. Anii au trecut, iar Otilia a devenit o adevărată artistă. De asemenea, vedeta și-a făcut unele îmbunătățiri la nivelul feței.

Citește și: Ce a făcut Otilia Bilionera, pe ascuns, la Survivor:„Dacă mă vedeau colegii, mă împușcau'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Otilia Bilionera după Survivor:”Am început să am sângerări gastrice și dureri puternice”

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată:„Sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze'

Citește și: Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris:„A început cea mai penibilă milogeală'

Ce operații estetice are Otilia Bilionera

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de Otilia Bilionera, s-a născut pe 13 iunie 1992, în Suceava. Otilia provine dintr-o familie cu muzica în sânge, unchiul artistie fiind preot, iar unul dintre verișori cântă muzică clasică. În prezent este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Invitată în emisiunea lui Măruță, Otilia a acceptat provocarea sosurilor iuți. edeta a dezvăluit câte operații estetice are.

Conform acesteia, are implanturi mamare, botox pe frunte și la ochi. De asemenea, înainte de a paricipa la Survivor România, Otilia Bilionera a apelat la trei proceduri atât la nivelul buzelor, cât și al ochilor. Este vorba despre micropigmentarea buzelor, micropigmentarea sprâncenelor, dar și micropigmentarea pleoapei superioare și inferioare.

Câți bani a cheltuit Otilia Bilionera pe intervențiile estetice

Solista a trebuit să răspundă mai multor întrebări, iar printre acestea s-a numărat și câți bani a cheltuit pe operațiile estetice. Vedeta a declarat că ar fi scos în jur de 13.000 de euri din buzunar pentru intervențiile estetice.

Implanturi, 3.000 de euro, în Turcia. Anual îmi fac două mezoterapii, 300 de euro e una, și un botox pe frunte și la ochi, în jur de 300-400 de euro. De patru ani fac. Buzele mele sunt naturale. Atât', a declarat Otilia.

Otilia, apariție senzațională în noul videoclip

Otilia Bilionera a lansat recent melodia „Nights In Marrakesh' o piesă extrem de specială pentru ea. Artista are o apariție de senzație în videoclipul piesei. Vedeta este învăluită în mister și plină de senzualitate în noua sa piesă.

«Nights In Marrakesh» este o piesă specială pentru mine, o piesă pe care mi-am dorit-o încă de când am început colaborarea cu Roton. Inițial, era compusă pentru altcineva și sunt de părere că, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, Universul ți-l va oferi. Sper din suflet ca această piesă să fie pe placul tuturor fanilor mei și să îi surprind. Lets experience Marrakesh together!', a declarat Otilia, pentru Roton Music.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton