Ce nume va purta a doua fetiţă a Gabrielei Cristea. Vedeta naşte cu 3 săptămâni mai devreme

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea s-a gândit deja la ce nume va purta cea de a doua fetiţă a sa şi a lui tavi Clonda. Prezentatoarea TV va naşte mai devreme cu trei săptămâni, în luna martie!

Gabriela Cristea a rămas însărcinată pentru a doua oară. În toamna anului 2018, prezentatoarea TV a făcut publică fericita veste. Ea şi Tavi Clonda, precum şi întrega lor familie, sunt în culmea fericirii. Nu a trecut foarte mult de la prima cezariană, iar medicii au sfătuit-o să nască mai devreme. Aşadar, în luna martie, cu două sau trei săptămâni mai devreme, Gabriela Cristea va naşte a doua fetiţă.

Toţi sunt curioşi să afle ce nume va purta micuţa. Gabriela şi Tavi s-au gândit să îi aleagă un nume de floare.

„Mi-a zis soțul meu aseară că o să primim anul ăsta cel mai frumos mărțișor. Bine, nu o s-o cheme Ghiocela, stați liniștiți, deși ar fi interesant să poarte un nume de floare. Dar mai trăim și mai vedem”, a declarat moderatoarea de la Antena Stars, chiar în timpul emisiunii sale.

Gabriela Cristea, probleme grave de sănătate pe parcursul sarcinii

Prezentatoarea TV nu a putut să vorbească zile la rând pentru că a contactat o boala gravă. A suferit de laringită virală. A ajuns chiar la spital deoarece starea ei se agravase.

„Am fost rău, foarte rău. Laringită vitală am avut. Ci disfonie totală, adică nevasta ideală. Fiica mea a spus că sunt mută, se uita la mine, se aştepta să îi zic ceva. Eu nimic!

Şi pentru Tavi a fost dificil. (…) Am fost în Ajun de Crăciun, după ce am făcut bradul. I-am zis lui tavi să mergem la spital. Nu mai puteam să respir. Îmi făceam probleme ca copilul să nu aibă suficient oxigen. Acolo, fiind gravidă, m-au consultat 2 medici. Şi medicul aşa şi ginecologul. Unul zicea ceva, celălat că nu poate.

Singurul lucru care m-a salvat a fost faptul că am făcut aerosoli cu ser fiziologic. (…) Pe mine m-a buşit plânsul când a zis Tavi că se duce să îmi ia de la librărie ceva pentru copii unde se scrie şi apoi se şterge. (…) A fost virală asta',  a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton