Ce note au luat vedetele la BAC. Andra, chiar dacă își împărțea timpul între concerte și școală, a obținut o medie mare

 Pirvu Cristina
.

Unele vedete de la noi se mândresc cu notele obținute la BAC, altele mai puțin. Ele au trecut examenul maturității, iar noi am aflat cât au obținut. Andra, Marius Moga, Adela Popescu se mândresc cu note peste 9. 

Andra, chiar dacă era prinsă între concerte și școală, a reuşit să obţină nota 9,07 la examenul de Bacalaureat.

Simona GhergheSimona Gherghe

Adela Popescu a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti, secţia de actorie, obţinând la BAC, la proba „Arta actorului, nota 10. Media finala, 9,28, a clasat-o pe locul al doilea pe liceu, dar a fost foarte aproape să rateze examinările din cauza filmărilor.

Marius Moga a studiat la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan, din Alba Iulia, iar Bacalaureatul l-a promovat cu media 9.30. „Oricum, BAC-ul a fost un fleac pe lângă ceea ce a urmat la Facultatea de Sociologie, a mărturisit artistul.

Mihai Trăistariu a dat examenul  la Liceul Teoretic „Petru Rareş' din Piatra Neamţ și a obținut media 9.88. Cea mai mică notă pe care a luat-o Mihai Trăistariu la BAC a fost 9.62, la Limba și Literatura română.

Acum ceva timp, Bianca Drăgușanu a decis să publice pe pagina ei personală de Facebook diploma de BAC, pe care a obiținut-o în 2002, la Liceul de Informatică din Petroșani. Roșcata a luat media generală 8.95, cea mai mică notă a luat-o la matematică: 7.20. La restul probelor, Bianca Drăgușanu a obținut numai note mari.

Simona Gherghe a luat Bacalaureatul cu o notă nesatisfăcătoare'. Simona era îndrăgostită la acea vreme și nu prea îi mai păsa de școală. Gherghe a mărturist pe blogul ei că a obținut media 8,46.

Adelina Pestrițu a picat examenul de BAC. Ea a spus că în 2006 a făcut o confuzie proba scrisă de Limba Română la BAC și a luat nota 3.60. „Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că n-am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii»', a povestit Adelina Pestrițu.

Dan Negru a avut o medie finală mare, dar cu toate acestea a fost cea mai mică din clasă, deoarece, spune el, avea o clasă de tocilari. „Am dat Bacalaureatul pe vremea când facultatea era o miză. Eu am făcut Liceul Economic din Timişoara şi am obţinut media 9,20. Nota maximă am avut-o la Limba şi Literatura Română şi, totuşi, a fost cea mai mică medie pentru că eram singurul băiat dintr-o clasă cu 42 de fete, toate numai tocilare, şi-a amintit realizatorul TV.

Andreea Mantea a susținut examenul de Bacalaureat la grupul Școlar Sf. Pantelimon din București, în anul 2005. Bruneta a luat 8,50 la limba română scris, 5,50 la limba română oral, 8 la engleză, 7,85 la geografie, 5,70 la sociologie și 9,60 la educație fizică. Media generală a fost de 7,40, potrivit huff.ro.

Gabriela Cristea, prezentatoarea postului Kanal D, a terminat Liceul de Coregrafie din Bucureşti în urmă cu 23 de ani, obţinând o medie generală de 8,85.

Ami – 9,30 (Liceul de Arta Baia Mare)

Sore – 9,16 (Colegiul Național „Mihai Viteazu” Bucureşti)

Alina Eremia – 8,96 (Colegiului National Bilingv „George Coşbuc” Bucureşti)

Inna –  Media Generală 8,85

Andreea Bălan – 8,85 –  Liceul I. L. Caragiale Bucureşti – iunie 2003
 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton