Ce mult au crescut și ce frumoși sunt copiii Victoriei și ai lui David Beckham. Cei patru fac furori pe internet

 Cica Cristina
.

David și Victoria Beckham se numără printre cele mai longevive cupluri celebre. Mariajul lor durează de peste 21 de ani, au patru copii și împreună formează o familie absolut superbă. Iată cât de mult au crescut și cum arată acum!

GQ Men of the Year Awards – Inside ArrivalsGQ Men of the Year Awards – Inside Arrivals

David Beckham și Victoria Adams de la Spice Girls s-au căsătorit în anul 1999, după doi ani de relație. Cei doi sunt un exemplu în zilele noastre, având în vedere cât de repede și ușor se despart cuplurile în zilele noastre.

Împreună au patru copii, trei fii și o fiică: Brooklyn Joseph, Romeo James, Harper Seven și Cruz David.

Citește și: Fiul Victoriei și al lui David Beckham, apariție excentrică.Brooklyn adoră unghiile roșii!

Brooklyn Joseph Beckham este cel mai mare dintre fii. Are 20 de ani și este model. De-a lungul timpului, el și-a făcut apariția la brațul mai multor tinere, dintre care amintim Hana Cross, Chloe Grace Moretz, Alex Lee Aillon, cântăreața Abi Manzoni, Lexy Panterra. A debutat în 2014 pe coperta revistei „Man About Town și și-a mai făcut apariția pe copertele unor reviste precum „Vogue, „L’Uomo Vogue Italia şi „Chinese Vogue, potrivit adevărul.ro. Romeo James Beckham are 17 ani și este la fel ca fratele lui mai mare a început o carieră în modelling.

Cruz David Beckham are 15 ani și, spre deosebire de frații mai mari, este cântăreț. Se pare că adolescentul a moștenit talentul mamei sale. Are un timbru special, mama sa fiind extrem de mândră.

Citește și: Victoria Beckham a mărturisit care este secretul căsniciei cu David Beckham și cum se menține în formă la 43 de ani

Harper Seven Beckham, singura fiică, urmează să împlinească în luna iulie 8 ani. Micuța studiază la o școală de top din Londra și a făcut cursuri și la apreciata Academie de Artă Teatrală Italia, scrie Hello Magazine.

David Beckham: „Nu am nicio putere în fața fetiței mele”

„Nu am nicio putere în faţa fetiţei mele. Îmi iubesc toţi copiii în mod egal, dar cu siguranţă sunt mai strict cu băieţii decât sunt cu Harper. Ceea ce-mi creează probleme cu soţia', a declarat la un moment dat David Beckham.

„Este minunată. Toţi copiii sunt minunaţi. Chiar sunt copii buni. Se străduiesc foarte tare la şcoală. Sunt fericiţi, sunt haioşi, iar ea e minunată şi băieţii sunt minunaţi cu ea,' a spus la rândul ei Victoria Beckham, conform digi24.ro.

Venirea copiilor pe lume le-a dat ocazia soților Beckham să își mărească familia cu alte nume celebre: de exemplu, nașii singurei fiice sunt Eva Longoria și Ken Paves, un stilist cunoscut al celebrităților din Marea Britanie, nașul lui Cruz Beckahm este Marc Anthony, iar Elton John este nașul fiilor mai mari.

Oricum ar fi, David și Victoria Beckham au încercat să stea departe de scandaluri, s-au concentrat pe carieră și pe educația copiilor. Cei șase conturează un tablou de familie absolut fabulos!

Citește și: Ce le răspunde David Beckham celor care l-au acuzat că și-a sărutat fetița în vârstă de 5 ani pe buze

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton