Ce meserie a avut Florin Piersic Jr. în SUA, în tinerețe: "Făceam asta zilnic, cam 16-17 ore"

 Oana Pantazi
.

Dornic să ia contact cu lumea Hollywood-ului, Florin Piersic Jr. a plecat în SUA la 25 de ani, pentru a-și urma visul. A pus la cale un plan ingenios, însă a ajuns să muncească zi-lumină, doar din speranța de a cunoaște oameni din industria filmului care l-ar fi putut propulsa în carieră…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Actor și regizor reputat, Florin Piersic Jr. a confirmat în timp, reușind să iasă din umbra numelui tatălui său… Și nu e deloc ușor, atunci când ai un părinte celebru, să scapi de prefixul „fiul lui…”. Drept urmare, Florin Piersic a luat decizia de a pleca SUA pentru a-și croi propriul dum în cinematografie.

Florin-Piersic-Jr-2Florin-Piersic-Jr-2

Ce a lucrat Florin Piersic Jr. în SUA, la 25 de ani

Avea doar 25 de ani când a plecat să cucerească Hollywood-ul. Cum nu puține sunt filmele în care vedem actori aspiranți angajați în restaurante drept chelneri sau barmani, și Florin Piersic Jr. a considerat acest lucru o oportunitate, în drumul său spre industira filmului. Tânărul actor a luat decizia de a lucra într-un restaurant frecventat de celebrități, în speranța că ar putea intra astfel în contact cu celebritățile momentului. Asta nu s-a întâmplat, în schimb a ajuns să spele vase…

Citește și: Florin Piersic Jr și Tudor Chirilă joacă într-un film cu Michael Keaton și Samuel L. Jackson: „Adevărata întâlnire a fost cu…”

Citește și: Florin Piersic Jr., criticat de fani după ce l-a ironizat pe Fuego

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Florin Piersic Jr. Cei doi au împreună un copil și au reluat relația după o despărțire

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie: „Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIV

„A trecut mult timp şi memoria mă înşală. Am spălat vase, la maşină. Le clătești, mai întâi, apoi le pui într-un cub mare, la vreo 200 de grade. Făceam asta zilnic cam 16-17 ore pe zi, timp de trei, patru luni. Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă. Credeam că, dacă eram la New York, o să mă vadă Steven Spielberg. E vorba de vârstă.

Mai ales dacă lucrezi la un restaurant, eventual trecând de la spălat vase la chelner, poți să te întâlnești cu un actor cunoscut și să îi spui: sau să îi scrii numărul de telefon pe un șervețel. Exact după ce am plecat, a doua zi, mi-a zis cineva că a filmat Al Pacino în restaurantul ăla', a povestit Florin Piersic Jr., la emisiunea „Gătit la Costum'.

Ce relație are cu tatăl său

Florin Piersic Jr. provine dintr-o familie de artiști, atât mama sa, regretata actriță Tatiana Iekel, cât și tatăl său, Florin Piersic, fiind nume importante în industria cinematografiei. Iar fiul lor a venit tare din urmă, făcându-și părinții mândri. Chiar dacă programul încărcat îi ține departe unul de celălalt, tatăl și fiul au o relație foarte apropiată. Iar asta s-a văzut la aniversarea actorului, care, când a împlinit 86 de ani, a primit un mesaj extrem de emoționant de la fiul său.

Florin Piersic nu este un actor, ci este o instituție. Nu, nu citesc de nicăieri, ci spun din mintea mea. Magnetism, carismă… îmi pare rău că n-ai rămas în America sau că nu te-ai născut în America.

Era mișto! Eu n-aș fi fost pe lumea asta, dar era mișto pentru tine, pentru că acum aveai o vilă la Los Angeles, reședință în Miami, apartament la New York…

Uite, tehnologia avansează incredibil și eu zic așa: ‘stai liniștit, că acum faci 86, dar când o să ai 94, ei o să inventeze deja mașina timpului, vor fi inventat deja.

Și atunci de sui în ea și te duci unde vrei tu înapoi ca să te întâlnești cu toate femeile alea frumoase pe care le-ai amețit de n-au mai știut pe ce lume sunt.

Așa că ia-ți pastilele și ai grijă de tine, da? Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da? Deci, La mulți ani, tânărul meu prieten! Îți urează bătrânul junior’, a spus Florin Piersic Jr. la Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton