"Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos". Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte de a deveni actriță

 Calin Maria Bianca
.

Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte de a deveni actriță. Doinița Oancea nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea după prezențele sale remarcabile pe micile ecrane. A jucat în telenovele, seriale și filme românești ce au cucerit publicul larg, astfel că nu este de mirare succesul colosal de care se bucură pe plan profesional. Totuși, înainte de a fi o actriță cu renume, a avut mai multe meserii, despre care majoritatea fanilor ei încă nu știu. Iată ce a dezvăluit recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea este una dintre actrițele care au ajuns imediat la inima publicului! A jucat roluri senzaționale, în care a stârnit suspansul, entuziasmul, bucuria, cât și tristețea, astfel că și-a trecut fanii prin numeroase stări, însă de fiecare dată, așa cum a știu mai bine. Îi merge foarte bine pe plan profesional, iar acest lucru nu poate decât să-i aducă zâmbetul pe buze.

oancea-1oancea-1

Ei bine însă, înainte de a ajunge să joacă alături de nume mari precum Carmen Tănase, Doinița Oancea a mai căutat și alte locuri de muncă care să-i aducă un venit. Nu s-a ferit de muncă absolut deloc, astfel că nu s-a sfiit să recunoască ce meserie a avut înainte de a deveni actriță. Frumoasa brunetă a fost invitată împreună cu îndrăgita Carmen Tănase în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu, unde au vorbit despre lucruri mai puțin știute de către cei care le urmăresc și îndrăgesc.

Citește și: Doinița Oancea revine la TV. În ce serial va juca actrița: „Încă de când am citit primele episoade, mi-a…'

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor: „E greu să stai o viață întreagă în genunchi”

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan înainte de operațiile estetice. Sexy impresara a trecut printr-o schimbare majoră

Citește și: Al Bano cântă din nou la București! Când și unde va avea loc concertul artistului italian

Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte de a deveni actriță

Horia Brenciu știe cum să-și facă podcastul plin de emoție și suspans, astfel că și-a dorit să afle cât de bine se cunosc cele două actrițe, ținând cont că au jucat de mai multe ori împreună. Una dintre întrebări însă i-au pus stop lui Carmen Tănase. Actrița nu a știut ce meserie a avut Doinița Oancea înainte de ajuca în telenovele. Ei bine, Horia Brenciu a dezvăluit funcția pentru care era, de fapt, angajată, însă Doinița Oancea a explicat că de la acest rol a ajuns să fie și femeie de serviciu și să facă tot ceea ce era de făcut în compania aceea.

'– Horia Brenciu: Director la o companie de spectacole!
– Carmen Tănase: Tu vorbești serios?
– Horia Brenciu: Voi vă cunoașteți sau nu vă cunoașteți?
– Carmen Tănase: Ba da, dar asta n-am știut.
– Doinița Oancea: M-am dus acolo ca să dansez și m-au pus și director adjunct. Eu le făceam pe toate. Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos. Săteam și la repetiții și dansam. Mă ocupam și de tot. Deci am fost așa de toate.',
a fost discuția dintre cele trei vedete în podcastul „Lucruri simple', potrivit Fanatik.

Doinița Oancea joacă în serialul 'Lia – soția soțului meu'

O perioadă de timp Doinița Oancea a lipsit de micile ecrane, însă de curând a revenit în forță. Frumoasa actriță joacă acum în serialul românesc de pe Antena 1, 'Lia – soția soțului meu', unde interpretează unul dintre rolurile principale. Mai concret, în 'Lia', Doinița Oancea o va interpreta pe Gabi, o soţie manipulatoare, care ştie tot ce se întâmplă în casă și are grijă ca totul să iasă cum vrea ea. Actrița este extrem de încântată de personaj și susține că se mulează perfect pe acest tipar de femeie.

Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii. Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă!', a mai spus Doiniţa Oancea.

Cum au reacționat părinții Doiniței Oancea când le-a spus că o să fie actriță

În urmă cu mai mult timp, Doinița Oancea a acordat un interviu exclusiv pentru VIVA!, unde a vorbit despre începuturile carierei sale, însă și despre alte aspecte ale vieții ei. Totuși, actrița nu a ezitat și ne-a spus faptul că părinții ei nu au fost de acord ca ea să fie actriță, astfel că i-a anunțat după ce a luat probele și trebuie să se prezinte pentru a filma și a face repetiții.

„ Părinții mei, inițial, nu au fost deloc încântați de idee. După prima zi de casting, le-am zis că s-ar putea să mă mai cheme la probe și îmi aduc aminte foarte clar de reacția mamei: Hai, termină cu prostiile! Ai fluturi în cap’. Tati o susținea și el, logic. (râde). Eu mă angajasem deja la o companie de construcții. Prima zi de casting a coincis cu prima zi de job. Iar mama – pentru care stabilitatea e literă de lege – îmi spunea că am găsit un job bine plătit care îmi poate oferi stabilitate și că ar fi bine să mă țin de el.

În momentul ăla, am decis că, dacă voi mai fi chemată la probe, nu le voi spune. Și așa am și făcut. Au aflat abia în ziua în care am semnat contractul. (râde) Am venit acasă cu trei vești în aceeași zi: 1. că am semnat contractul și că voi juca în serial; 2. că mi-am înaintat preavizul (după doar două luni, pentru că urma să începem repetițiile și filmările); 3. că am fost acceptată la Master cu bursă întreagă – tot la Budapesta – și că nu mă voi duce. I-am șocat 300% . (râde)',a povestit Doinița Oancea pentru VIVA!

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton