Ce meserie a avut actorul Andi Vasluianu înainte să devină celebru: „La 4 dimineaţa descărcam camionul cu făină”

 Borcilă Andreea
.

Ce meserie a avut actorul Andi Vasluianu înainte de celebritate. Până la vârsta de 47 de ani, Andi Vasluianu a trecut prin multe experiențe personale, dar și profesionale. Este personajul principal din serialului românesc Profu, de la PRO tv, și a câștigat premii importante în domeniul lui. Până să cunoască faima, el a fost nevoit să aibă și job-uri care nu au legătură cu actoria. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În afară de serialul Profu, Andi Vasluianu a jucat și în alte seriale tv și filme românești de succes, printre care Videochat (2020), de la Pro tv, și Babardeală cu bucluc sau porno balamuc (2021) – premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. 

Mai mult decât atât, actorul a jucat, din 1997 şi până azi, în aproape 50 de filme și are multe roluri la activ în teatru. Andi Vasluianu a câștigat premiul Gopo pentru cel mai bun actor în rol secundar, în filmul Hârtia era albastră (2007). De altfel, el a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică I. L. Caragiale (UNATC) din București.

Citește și: Reacția lui Andi Vasluianu, după ce soția și-a dorit cel de-al doilea copil:„Ești sigură? Iar o luăm de la început'

Citește și: Andi Vasluianu, detalii neștiute despre primul divorț:'A fost groaznic. Am avut o cădere'

Citește și: Ce a spus Adela Popescu despre partidele de amor cu Radu Vâlcan:„E adrenalină'

Citește și: Primele imagini cu Laura Giurcanu, la întoarcerea de la Survivor.A fost așteptată cu sarmale și cozonac 

Ce meserie a avut actorul Andi Vasluianu înainte să devină celebru

Invitat la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR, Andi Vasluianu a povestit cum a ales să devină actor, dar și ce meserie a avut înainte să devină celebru. Vedeta mărturisește că își iubește meseria, dar mai ales cum i-a modelat parcursul vieții. 

„Cred foarte tare că introspecţia pe care mi-o dă actoria, mi se potriveşte mănuşă. N-aş fi putut să simt la fel de mult dacă aş fi ales altceva. 

Îmi place mai mult cuvântul a interpreta decât expresia a intra în personaj. Întâi am intrat la o brutărie turcească, cum era la începutul anilor 90 şi căram făină.

Mă duceam pe la patru dimineaţa ca să descărcăm camionul. Pe atunci, eram elev la seral, iar după-amiaza mă duceam la şcoală. Maximum pe care l-am făcut în acel loc de muncă, am împletit o japoneză', și-a amintit Andi Vasluianu. 

Actorul crede că nu a ajuns încă undeva ori că s-a terminat. 

„Cred că încă nu am ajuns nicăieri, tot caut. La un moment dat, se vor înmulţi momentele acestea trăite în prezent şi mă voi bucura mai mult. Cred că, de fapt, asta caut. Să trăiesc aici, acum şi să mă bucur de tot ceea ce primesc', a spus invitatul Irinei Păcurariu, gazda emisiunii. 

Andi Vasluianu, despre viața de familie 

Andi Vasluianu și soția sa, Laura, au împreună o fetiță de nouă ani, pe nume Maia, și un băiețel în vârstă de patru ani, Toma. Cu toții s-au retras din București undeva la țară, departe de agitația cotidiană.  

„E greu cu doi, mai ales că e între ei diferență de 4 ani și opt, nouă luni. Abia începuse să fie bine și atunci a zis soția ‘hai să mai facem unul. I-am zis ‘ești sigură?.

Îți dai seama că după ce, în sfârșit, ai o conversație normală cu copilul, iar o luăm de la început. E mai obositor, dar văzându-l, nu poți să nu te îndrăgostești. Nevastă-mea e singură la părinți, de aia își dorea și eu de aia nu mi-am dorit', a glumit actorul, invitat la un podcast de pe canalul Happyfish. 

Cum s-au cunoscut Andi Vasluianu și soția sa, Laura 

Andi Vasluianu este căsătorit în prezent cu Laura Fierăscu, însă cei doi s-au întâlnit acum zece ani. Anterior, actorul trecuse printr-un divorț, după numai un an de căsnicie cu prima lui soție. Pe Laura a cunoscut-o în timp ce lucra la o bancă, unde actorul avea semnat un contract. Nu știe dacă a fost dragoste la prima vedere, însă cu siguranță „a fost dragoste'. 

Actorul și-a dorit ca întreaga lui familie să-i poarte numele, așa că cei doi au decis să se căsătorească religios înainte de a se naște Maia și să aibă ulterior cununia civilă, din „motive administrative mai mult'. 

„Eu până la soţia mea n-am ştiut să menţin o relaţie. Mă şi plictiseam foarte repede, după doi ani şi ceva voiam să ies din relaţia în care eram. N-am crezut niciodată că o să am o relaţie de lungă durată. Dacă încerci să te armonizezi cu cel de lângă tine şi dacă simţi dinamica cuplului, e ca atunci când înoţi în mare', a dezvăluit Andi Vasluianu, la un moment dat. 

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton