Ce mesaje posta Deea Maxer pe rețelele de socializare, înainte să anunțe divorțul de Dinu Maxer: ”Nu sunt deloc proastă. Curajul înseamnă să renunți...”

 Calin Maria Bianca
.

Deea Maxer, din ce în mai tristă pe rețelele de socializare, înainte să anunțe divorțul de soțul ei. Azi, Deea și Dinu Maxer au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care ea a dat vestea că au ajuns la concluzia să meargă pe drumuri separate. A postat un mesaj prin care îi informa pe cei dragi despre acestă decizie, vorbind în numele la amândoi, însă fanii au bănuit că lucrurile nu sunt chiar bine între ei cu mai mult timp înainte. Iată postările Deei Maxer care prevedeau despărțirea dintre cei doi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Deea și Dinu Maxer s-au iubit cu foc vreme de 18 ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care au rezultat și doi copii absolut superbi, și anume un băiețe și o fetiță. Ei bine, deși mereu pozau în familia demnă de invidiat, unde lucrurile mergeau mereu ca pe roate, se pare că în spatele fotografiilor perfecte se aflau mai multe probleme, care astăzi i-au adus în fața deciziei de a divorța și a-și vedea fiecare de viața lui.

maxer-9maxer-9

Ce-i drept, vestea că cei doi soți divorțează a intrat în atenția tuturor, iar acum ține primele pagini ale ziarelor. Totuși, fanii au luat cu asalt secțiunea comentariilor de la postarea în care Deea Maxer a anunțat despărțirea și faptul că vor divorța. Toți cei care o umăresc de mult timp au explicat că se vedea de la distanță că ea era mai mult nefericită în ultima vreme decât cu zâmbetul pe buze, astfel că discuțiile nu sunt de pe o zi pe alta, ci de mai mult timp.

Citește și: Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație: „Am decis să ne încheiem căsătoria…”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: „Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

Citește și: Cine este Zanni. A câștigat Survivor 2021, a crescut la orfelinat, iar Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Sabrina și Perneș de la Mireasa s-au împăcat, la trei luni de la despărțire: „Mulțumesc pentru tot ce am devenit lângă tine”

Ce mesaje posta Deea Maxer pe rețelele de socializare, înainte să anunțe divorțul de soțul ei, Dinu Maxer

Deea Maxer a atras atenția fanilor și a tuturor celor care o urmăresc în mediul online chiar înainte de a face publică vestea că divorțează. Frumoasa brunetă posta din ce în ce mai des melodii triste, despre o dragoste terminată, dar și citate cu subînțeles. Internauții au considerat în primă fază că sunt piese și mesaje care-i plac, însă prin mesajul scris azi și explicând că divorțează de Dinu Maxer, se pare că toate făceau referire la viața ei personală.

‘Uneori, curajul înseamnă să reziști. Alteori, curajul înseamnă să renunți.”, a postat Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Deea Maxer: 'Lumea fără tine nu-mi place'

Deea Maxer a postat cu doar câteva ore un video din mașină în care asculta o melodie românească, ce a dat de bănuit fanilor însă, ce-i drept, nimeni nu se aștepta la divorț.

'Iubirea nu tace
Ca lumea fara tine nu-mi place
Stinge lumina, nu iti fa griji
Eu te vad si cu ochii inchisi

Toate ranile o sa treaca
Doar daca esti, fara tine nu
Omul e 60% apa
Eu sunt 100% tu'
, sunt versurile melodiei postate de către Deea Maxer înainte de a face publică vestea că divorțează de Dinu Maxer.

La scurt timp după, frumoasa brunetă a continuat story-urile de pe Instagram cu o piesă de-a Deliei cu un mesaj cu subînțeles pentru soțul ei, Dinu Maxer. Mai mult decât atât, Deea Maxer a și afirmat din cap unele versuri și le-a și cântat cu zâmbetul pe buze, într-o notă ironică.

'Nu sunt deloc proastă
Sunt doar simplă cu tine
Pentru că n-am curaj
Poate n-am curaj să schimb destine

Femei sunt sute de mii
Dar printre ele
Eu sunt femeie de trei ori
Pentru tine, ştii

Sau ambii câştigă sau nu câştigă nimeni
Filozofia asta pare de copil
Dar crede-mă că-i mai matură decât tine
Şi decât mine

Sunt ceea ce mama a fost
Sunt fata lu’ tata.',
sunt versurile melodiei postate de Deea Mexer.

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de relație

Deea Maxer a postat azi un mesaj pe Instagram ce a stârnit o serie de reacții neașteptate. Da! Este vorba despre cel în care anunță despărțirea de Dinu Maxer, tatăl copiilor ei, cu care s-a iubit cu foc vreme de 18 ani. Ea este cea care a dat marea vestea, însă se poate observa faptul că a scris în numele la amândoi, semn că și el este de acord cu ceea ce a făcut public în urmă cu câteva ore.

'Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer.”, a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton