Ce mesaj i-a transmis Oreste lui Mircea Badea de ziua lui: "E ca într-o căsnicie. Nu poți..." Cei doi nu-și mai vorbesc de 10 ani

 Oana Pantazi
.

Pe Oreste și pe Mircea Badea i-a legat o prietenie de aproape două decenii, cei doi fiind colegi atât la Tele7 ABC, cât și la Antene, însă drumurile lor s-au despărțit brusc și de zece ani nu și-au mai vorbit. Iată ce mesaj i-a trimis Oreste lui Mircea Badea, care pe 24 februarie împlinește 49 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oreste și Mircea Badea au format un cuplu extrem de apreciat pe micul ecran, iar între ei s-a legat o prietenie frumoasă și în afara platourilor de filmare, însă, din păcate, la un moment dat între ei s-a produs o fractură ce nu a mai putut fi depășită. Cei doi nu și-au mai vorbit de 10 ani, chiar dacă au fost vremuri când erau nedespărțiți. Iată ce a dezvăluit Oreste despre relația lor și ce mesaj i-a transmis fostului său prieten!

275914525_511897140332643_2234120498256451703_n-e1676976168325275914525_511897140332643_2234120498256451703_n-e1676976168325

Ce masaj i-a transmis Oreste lui Mircea Badea de ziua lui

Chiar dacă Oreste s-a retras din televiziune de un an, fanii săi nu l-au uitat, așa cum nu au uitat nici cuplul pe care acesta îl forma pe vremuri cu Mircea Badea la TV. Chimia dintre ei a fost de necontestat și cuplul lor a adunat un capital de popularitate imens. Din păcate, la un moment dat drumurile lor s-au despărțit și, mai mult, au ajuns să nu-și mai vorbească. Care este motivul? „E ca într-o căsnicie. Nu poți dansa decât în doi', a spus Oreste pentru Playtech.

Citește și: Cum arată casa de la țară în care s-a mutat Oreste Teodorescu: „Cu nici 60.000 de euro am ridicat-o”

Citește și: Oreste Teodorescu, cercetat penal după ce a fost prins drogat la volan. Primele declarații: „Am predat permisul'

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune: „A trebuit să ne adaptăm’

Citește și: Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a prins-o pe amanta soțului ei: „I-am zis: spune-mi ce s-a întâmplat, dacă nu, te tranșez și te bag în sac’

Citește și:Cum se descurcă Smiley în rolul de tată. Gina Pistol: „Ei au ritualul lor în fiecare dimineață

Chiar dacă ruptura dintre ei pare una definitivă, Oreste admite că încă există loc de împăcare între ei, cu atât mai mult cu cât, spune el, vina ar fi una comună.

„Am învățat, poate mai târziu, că nu e bine să spui, niciodată, niciodată! Așa că nu știu să vă spun dacă povestea dintre mine și fostul meu coleg se va putea relua într-o zi anume. Lucrurile s-au întâmplat din vina amândurora și nu văd niciun rost acum să dau vina mai mult pe el decât pe mine.

Întotdeauna într-o istorie de acest gen există doi oameni. E ca într-o căsnicie. Și nu poți dansa decât în doi. Or, atunci când unul are o anumită părere, nu se mai pune problema unui dans împreună. Ca atare, nu pot spune doar eu ceva de genul unei eventuale noi colaborări, sub orice formă ar fi aceasta!', a mai spus el pentru sursa citată.

Ce a produs despărțirea dintre cei doi oameni de televiziune

În timp ce Mircea Badea a rămas la Antena 1, unde realizează de ani buni emisiunea În gura presei, Oreste, care ulterior a prezentat și el Codul lui Oreste, la Antena1, iar apoi Jocuri de putere la Realitatea, s-a retras din televiziune de aproape un an. Noaptea târziu sau Mircea vs Oreste Show, show-urile care le-au adus un mare capital la vremea respectivă sunt acum istorie. Se pare că scandalul dintre cei doi oameni de televiziune ar fi pornit de la simpatiile politice diferite pe care le împărtășeau, iar de aproape un deceniu cei doi nu își mai vorbesc.

Între timp, Oreste s-a mutat la țară. Timp de doi ani de zile, Oreste și soția lui, Liliana, au locuit în casa socrilor, în satul Fundeni. După ce familia s-a mărit, fiica jurnalistului a adus pe lume un băiețel, acesta a decis că este momentul să mărească și locuința.

„Una dintre puținele chestii inteligente pe care le-am făcut în viața mea a fost că am fugit de și din București, mutându-mă la țară’.

Astfel, cu nici 60.000 de euro, Oreste Teodorescu a ridicat o locuință cu cinci camere.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate’, a dezvăluit fostul prezentator.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton