Ce mari și frumoși au crescut copiii Ozanei Barabancea! Mama și fiica par a fi mai degrabă surori

 Oana Pantazi
.

Deși Ozana Barabancea pare tot mai tânără odată cu trecerea timpului, vedeta de la Te cunosc de undeva este dată de gol de copiii ei, Gloria și Andrew, doi adolescenți de toată frumusețea. Iată cum arată copiii Ozanei Barabancea acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși anul acesta împlinește 51 de ani, Ozana Barabancea pare tot mai tânără și mai frumoasă de când a slăbit 50 de kilograme… Atât de tânără, încât acum ea și fiica ei Gloria (17) par mai degrabă surori decât mamă și fiică! În ceea ce îl privește pe Andrew, fiul vedetei de la Te cunosc de undeva, acesta va împlini la sfârșitul anului 20 de ani, iar mama sa este extrem de mândră de el.

„Îți mulțumesc că m-ai ales ca mamă!”

Ozana, care în urma divorțului și crescut singură copiii, este o mamă extrem de devotată și de mândră de Andrew și Gloria, dovadă stând și emoționanta scrisoare de dragoste pe care i-a scris-o fiului ei la majorat.

„12/12/2000, ziua în care te-am născut! Ieri a fost! Aaaa, nu, acum 18 ani! În Northamton, Kettering, UK! Azi,12/12/2018, ai devenit MAJOR ! Cu majore speranțe, majore idealuri, majore fericiri! Îți mulțumesc că m-ai ales ca mamă! Îți mulțumesc pentru toți acești ani! Îți mulțumesc că ești harnic, înțelept și priceput, și credincios, decent și matur. Îți mulțumesc că te iubesc! Îți mulțumesc că ești cel mai bun frate pentru surioara ta și așa să rămâi. Te rog să ai grijă de ea mereu!

Citește și: Cum a fost carantina în Dubai pentru Raluca Zenga: „Virusul este încă o amenințare reală care ne pândește, parcă, la cotitură” Ce măsuri de precauție și-au luat ea și copiii / EXCLUSIV

Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi! Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”.

Ozana-BarabanceaOzana-Barabancea

A fost înșelată de soț

Deși a fost mereu extrem de discretă în privința vieții personale, Ozana a vorbit întotdeauna cu drag despre familia ei, formată, acum, din ea și cei doi copii. Vedeta a fost căsătorită cu Sorin Terinte, un pianist de succes, însă au divorțat în 2004 după ce ea l-a surprins în pat cu o altă femeie. Paradoxal, cei doi foști soți au rămas ulterior în relații bune, dar în urmă cu 5 ani artista l-a dat în judecată deoarece că nu contribuia cum trebuie la întreținerea celor doi copii, cerând o reevaluare a sumei aferente pensiei alimentară.

Citește și:Fiica actriței Monica Bellucci este uluitor de frumoasă! La 15 ani, Deva Cassel este fotomodel și îi seamănă leit mamei sale

A ales singurătatea…

Deși în ultimii ani a slăbit spectaculos și viața i s-a schimbat complet, Ozana Barabancea declară că nu simte nevoia unei o prezențe masculine în viața ei. Carismatica jurată de la Te cunosc de undeva s-a dedicat exclusiv profesiei și celor doi copii ai săi.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt', a declarat vedeta într-o emisiune de televiziune.

Noi am adăuga totuși că… Niciodată să nu spui niciodată!

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton