Ce mari și frumoase au crescut fiicele lui Florin Dumitrescu: "Cresc două viitoare femei puternice"

 Dumitrache Laura
.

Ce mari și frumoase au crescut fiicele lui Florin Dumitrescu. Juratul de la Chefi la cuțite are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Dumitrescu, iar împreună au două fetițe minunate, Ava și Mia. Cele două au crescut și au moștenit frumusețea părinților lor. Iată cum arată fiicele lui Florin Dumitrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu are o familie frumoasă alături de soția lui, Cristina. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună două fetițe, Ava și Mia. Chef Dumitrescu este un familist convins și este mândru de copiii săi. Dacă pe platoul de filmare poate fi juratul dur, acasă, Florin Dumitrescu este un tătic împlinit, iar fiicele sale cresc pe zi ce trece.

chef dumitrescuchef dumitrescu

Florin Dumitrescu profită de fiecare moment liber pentru a-l petrecere alături de soția și fiicele sale. Ava și Mia au crescut și sunt două domnișoare frumoasă și talentale. Ava, în vârstă de 7 ani și Mia, 5 ani, au moștenit pasiunea tatălui lor și îl ajută în bucătărie.

Citește și: Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sărbătoresc 10 ani de căsătorie: „Cea mai bună decizie din viața noastră”

Citește și:Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

Citește și:Din ce cauză a fost eliminat Alin Chirilă de la Survivor 2023: „Greșeala mea a fost că…”

Citește și:„Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva”. Dana Nălbaru explică de ce a adoptat-o pe Roxana, deși avea doi copii

Ce mari și frumoase au crescut fiicele lui Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu este căsătorit cu Cristina Dumitrescu de zece ani și au împreună două fiice, Ava și Mia. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2013, când soția bucătarului a adus-o pe lume pe Ava, în vârstă acum de 7 ani, iar în 2015, a fost născută Mia, în vârstă de 5 ani.

Juratul de la Chefi la cuțite are o familie minunată și superbă, dar pe care preferă să o țină departe de lumina reflectoarelor. Fiicele juratului de la Antena 1 au crescut mari și sunt foarte frumoase. Ava și Mia au moștenit trăsăturile frumoase ale părinților lor.

Florin Dumitrescu: „Cresc două viitoare femei puternice”

Florin Dumitrescu a postat un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie tuturor femeilor. Juratul de la Chefi la cuțite a transmis un mesaj emoționant și se simte un bărbat împlinit pentru că are alături de el o soție frumoasă și două fetițe minunate.

Născut de femeie, crescut de femeie, educat de femei, îndrăgostit de femeie și iubit de femei, ghidat de femei, cresc două viitoare femei puternice, totul din jurul nostru se învărte în jurul vostru. La mulți ani, femei! Să vă bucurați din plin de această zi', a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram.

Cum este Florin Dumitrescu în rolul de tată

Pe lângă timpul petrecut în bucătările și la filmărie, Florin Dumitrescu este și un tată responsabil. Chef-ul este foarte fericit alături de familia sa și are grijă de fiicele sale, în ciuda programului solicitant. Acesta ne-a declarat într-un interviu cum se ocupă de creșterea fiicelor sale.

Noi suntem niște părinți foarte activi în viețile copiilor noștri. Deși a fost dificil să facem slalom în programul nostru de muncă, am vrut ca fetițele noastre să fie crescute de noi, nu de bunici sau bone. Am încercat ca noi să fim cei care le spun povești, le culcăm seara, le facem micul dejun și să fim acolo în toate momentele lor importante. Bineînțeles că, atunci când era nevoie, veneau bunicii în ajutor, când aveam vreun eveniment sau plecam din țară. Dar ele sunt obișnuite ca noi să fim mereu împreună, mai puțin când Florin filmează pentru „Chefi la cuțite', ne-a spus Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton