Ce mari au crescut și ce frumoase sunt fiicele Ritei Mureșan! Gloria și Rebecca studiază în străinătate

 Lupescu Anca
.

Rita Mureșan a fost căsătorită cu Nelu Mureșan, alături de care are două fiice, Gloria, în vârstă de 20 de ani, și Rebecca, în vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2007, însă au rămas în relații bune, datorită fetelor. Rita și Nelu au fost căsătoriți timp de 13 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În primăvara anului trecut, fiica cea mare, Rebecca, a încheiat studiile unei prestigioase universități din Statele Unite ale Americii. Acolo, tânăra a studiat chimia genetică.

„Ce poate să vrea o mamă decât să aibă copiii sănătoși și fericiți? Ce poate să vrea o mamă mai mult decât ca ei să o facă mândră prin ceea ce realizează la rândul lor în viață?

Fiica mea, Rebecca, termină pe 26 mai facultatea Vassar la New York – chimie genetică – cu singura bursă care s-a dat patru ani la rând și cu note remarcabile!

22406512_10214067135171965_4569509495826728690_n22406512_10214067135171965_4569509495826728690_n

În plus … pe 23 mai va fi primită că membru în Sigma XiScientific Research Honor Society, care recunoaște oamenii de știință și munca lor!

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani: „Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam'/ EXCLUSIV

Mândră până la lacrimi de copilul meu frumos și deștept! Te iubesc! Fii binecuvântată', mărturisea Rita, anul trecut.

Rita Mureșan: „Ambele fete sunt pe drumul lor, în străinătate'

În luna septembrie a anului 2018, Gloria, mezina familiei, părăsea și ea cuibul părintesc și începea studiile în Londra.

„Astăzi fiica mea cea mică, Gloria, a plecat la Londra, să studieze la Kings College! Pe cât mă bucur pentru ea, pe atât de tare mă doare sufletul pentru mine!

Ambele fete sunt pe drumul lor, în străinătate. De azi începe o nouă etapă în viața mea, fără ele. Nu știu ce am să mă fac …', scria Rita, la vremea aceea.

I-a fost extrem de greu să se despartă de fetele ei

Ca orice părinte, atunci când copilul pleacă la studii departe de casă, și Ritei i-a venit destul de greu să se acomodeze.

'Am plâns timp de 6 luni când Rebeca a plecat de acasă, iar acum ne pregătim pentru plecarea Gloriei', spunea Rita, la vremea la care se pregătea să își lase fetele să își facă un viitor în străinătate.

Citește și: Lady Gaga a fost la un pas de sinucidere! Vedeta face declarații uimitoare: „De ce ar trebui să rămân în jur?’

A fost în depresie

În 2012, după o lungă absență din viața publică, Rita s-a afișat la un eveniment și a șocat pe toată lumea. Se îngrășase foarte mult și ajunsese să aibăa peste 100 de kilograme.

Într-un an de dietă Rita redevenise la formele de altădată. Scăpase de peste 40 de kilograme.

„Toată lumea mă întreabă cum am slăbit. Vă spun că nu am avut o reţetă anume. Le-am ţinut pe toate, am făcut tot şi ceva din astea a mers. Aaaaa, pot să spun că de câteva luni am renunţat la carne şi că mănânc doar pește și fructe de mare, care îmi plac mai mult. Poftesc uneori la carne. Dar nu cred că este din alimentaţie. Înainte să merg în Peru (n.r. unde vedeta a povestit că a stat zece zile izolată într-un grup de şamani, pentru a se regăsi) am mâncat 40 de zile doar frunze şi am pus pe mine 10 kilograme. Cred că după ce accepţi ceea ce se întâmplă cu tine şi nu mai lupţi cu înverşunare, nu mă ţii diete, organismul se regleză de la sine. Indiferent de credinţele spirituale ale fiecăruia, dieta impune ca înainte de fiecare masă, stând în faţa farfuriei, persoana respectivă să aibă un ritual spiritual, să se gândească la lucruri frumoase, să îşi spună că iartă greşelile celorlalţi, dar se iartă şi pe sine.', a povestit într-un interviu televizat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton