Ce mănâncă Laura Cosoi în timpul sarcinii și cum își menține silueta. Cea mai importantă regulă pe care o respectă cu sfințenie

 Cica Cristina
.

Laura Cosoi a dezvăluit ce anume mănâncă în această perioadă și în ce intervale orare. Respectă indicațiile medicilor și mizează pe un regim sănătos, consumă tot ceea ce este indicat în sarcină.

Laura-Cosoi-1-1Laura-Cosoi-1-1

Pentru că este deja într-un stadiu avansat al sarcinii, aproape în trimestrul trei, Laura Cosoi nu mai poate face pe cât de multă mișcare își dorește. Cu toate acestea, are grijă de silueta ei. Face exerciții simple, de respirație și stretching, dar este atentă și la ce mănâncă!

Citește și: Laura Cosoi, însărcinată în luna a șasea, recunoaște că trece printr-o perioadă delicată:„Sunt zile cand mai am unele dureri, când nu pot să fac efort fizic'. Ce i-a spus medicul la ultima ecografie

Laura Cosoi a dezvăluit că are două mese consistente, gustări și, cel mai important, după ora 18:00 nu mai mănâncă nimic. Se hidratează foarte bine, bea ceai inclusiv seara, consumă salate, fructe și legume în stare crudă și smoothie-uri. Iată cum arată meniul vedetei pe o zi:

  • „Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17.00, 17.30
  • Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale etc.
  • În perioada aceasta iau și vitamine
  • Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17.00
  • După 18.00 nu mai mănânc nimic
  • Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un un biscuite fără zahăr
  • Mănânc multe salate și crudități
  • Îmi fac smoothie-uri
  • Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit)”, a scris Laura Cosoi pe blog.

Citește și: Cum se menține Laura Cosoi în formă, la aproape un an de când a născut.Are o alimentație echilibrată

În egală măsură, Laura Cosoi ține cont de recomandările specialiștilor în ceea ce privește consumul de alimente bogate în calciu și vitamina D „pentru buna dezvoltare a sistemului osos al bebelușului, acizi grași omega 3 pentru creier și alimente bogate în vitamina A. Adică: brânză dulce, urdă, peste, semințe de susan, migdale, morcov, cartof dulce, roșii, ardei gras, nuci și verdețuri”, a mai menționat artista.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce bea Laura Cosoi dimineața pentru a fi plină de energie.Așa are grijă de sarcină

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton