Ce mănâncă Florin Dumitrescu, atunci când nu ia masa la restaurant. Iată cum a fost surprins juratul de la Chefi la Cuțite

 Radulescu Ruxandra
.

Ce mănâncă Florin Dumitrescu, când nu ia masa la restaurant. Florin Dumitrescu a manifestat o pasiune pentru arta culinară încă de la vârsta de 14 ani, iar în prezent este unul dintre cei mai renumiți Chefi din România. Deși este foarte exigent la mâncare și preferă delicatesele din restaurantele bine cotate, nu se dă în lături nici de la preparatele achiziționate din locuri mai puțin pretențioase. Florin Dumitrescu a fost surprins în zona Băneasa, cu soția sa, când a cumpărat gogoși la 20 de lei bucata și cozonac secuiesc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce mănâncă Florin Dumitrescu, când nu ia masa la restaurant. Florin Dumitrescu este un adevărat expert în arta culinară, iar acest aspect se datorează pasiunii pentru gastronomie, pe care a cultivat-o încă din adolescență. La emisiunea „Chefi la cuțite”, este cunoscut ca un jurat ce nu iartă niciun concurent și vrea ca un preparat să întrunească cele mai înalte standarde. Asta nu înseamnă totuși că Florin Dumitrescu nu are momente când mănâncă și alimente mai puțin pretențioase, achiziționate de la magazin. Chef-ul a fost surprins de paparazzii Playtech în timp ce s-a oprit la un magazin specific, din zona Băneasa, de unde a cumpărat gogoși la 20 de lei bucata și cozonac secuiesc.

sotia-lui-florin-dumitrescu-3sotia-lui-florin-dumitrescu-3

Ce mănâncă Florin Dumitrescu, când nu ia masa la restaurant

Florin Dumitrescu și soția sa s-au oprit, zilele trecute, la un magazin de produse tradiționale, din zona Băneasa, de unde a cumpărat câteva deserturi. Juratul de la „Chefi la cuțite” a achiziționat câteva gogoși, la 20 de lei bucata, și cozonac secuiesc. Se pare că până și un expert în gastronomie ca Florin Dumitrescu se îndreaptă câteodată către magazinele de producător. Florin Dumitrescu a coborât, relaxat, din mașină alături de soția sa, Cristina, și au intrat în magazinul respectiv, de unde și-au câteva deserturi, nu tocmai sănătoase, notează Playtech.

Citește și: Florin Dumitrescu, gest surprinzător pentru soția lui, în platoul Chefi la cuțite. Sorin Bontea a rămas uluit: „De ce îi zici…'

Citește și: Florin Dumitrescu și-a sărbătorit fiica în prima zi de Paște: „Pokemonul ăsta mic o să ajungă departe…”Ce promisiune emoționantă i-a făcut fetiței

Citește și: De ce nu se mută Anamaria Prodan cu noul iubit, Flavius Nedelea: „Eu nu pot să îmi părăsesc copiii'

Citește și: Cum a cerut-o Smiley în căsătorie pe Gina Pistol: 'M-am pregătit mult. A fost ca într-un film'. Și fiica lor a fost implicată

De ce boală suferă Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că o bună perioadă din viața lui, a dus un stil de viață dezechilibrat. Juratul de la „Chefi la cuțite” a recunoscut că se îngrășase la un moment dat, însă, în timp a reușit să slăbească. Totuși, consecințele au apărut mai târziu, când a aflat că suferă de gastrită.

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Aveam 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat’, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.

FOTO: Playtech, Antena 1, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton