Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance: "Fac și desfac inimi"

 Raiciu Adriana
.

Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance. Cu ani în urmă, Jasmie apărea la diferite emisiuni de televiziune și uima pe toată lumea cu numerele sale de bellydance. De ceva timp, dansatoarea s-a restras din lumina reflectoarelor, însă acum am aflat ce mai face și cum mai arată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance. În urmă cu câțiva ani, Jasmine, dansatoarea de bellydance, făcea furori la emisiune de televiziune. Femeia avea un corp bine sculptat și un talent imens la dans, iar fanii abia așteptau să vadă momentele puse în scenă de aceasta. Ei bine, anii au trecut, iar frumoasa blondină a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

aaa-1aaa-1

Acum am aflat cu ce se ocupă Jasmine, dar și cât de mult s-a schimbat în ultima perioadă! Iată declarațiile făcute de îndrăgita dansatoare!

Citește și: Mărturisirile cutremurătoare ale unui supraviețuitor mușcat de rechin:„Mi-am strecurat mâna printre fălcile lui, ca să îmi pot elibera piciorul’

Citește și: Părinții Roxanei, românca ucisă de rechin în Egipt, devastați de durere:’Am văzut la televizor. Soția a avut o presimțire rea…’

Citește și: Cum a fost Lidia Buble hărțuită sexual de polițistul de la Rutieră:mita s-a negociat în fața unui bancomat. Stenogramele oficiale

Citește și: Reghe și Corina Caciuc, prima apariție în calitate de cuplu la un eveniment monden.Cum s-au comportat cei doi, în văzul lumii

Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance

Ce mai face și cum arată acum Jasmine, celebra dansatoare de bellydance. Jasmine, în vârstă de 44 de ani, făcea spectacol oriunde apărea. Totuși, după o perioadă în care a cunoscut succesul, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Recent, s-a aflat că îndrăgita danstoare nu a renunțat la dans. Ba chiar mai mult, oferă cursuri oamenilor pasionați de acest gen de dans. „Fac și desfac inimi. Mă ocup să fiu frumoasă în suflet și nu numai, fac ce îmi place cel mai mult, dansez și inspir alte talente și le susțin la cursul meu de belly dance', spune Jasmine.

Dacă pe plan personal lucrurile arată destul de bine, vedeta nu poate spune același lucru despre viața sentimentală. În urmă cu ceva timp, a fost implicată într-un scandal de proporții cu fostul partener de viață.

Eu nu am fost dată afară din casă, am plecat singură pentru că  aveam o pseudo-relație de 2,3 luni, relație care nu mi s-a potrivit. Iar atunci când un bărbat este părăsit și refuzat total reacționează așa, ies toate frustrările. Individul era extrem de gelos, posesiv și mincinos…mai ales mincinos, iar pe mine e greu să mă mai minți acum. Exact asta e adevărul, ca drept dovadă și procesul pe care mi l-a intentat și pe care, bineînțeles, l-a pierdut', a declarat dansatoarea pentru Fanatik.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton