Ce le răspunde David Beckham celor care l-au acuzat că și-a sărutat fetița în vârstă de 5 ani pe buze

 Oana Pantazi
.

Recent, o fotografie postată de David Beckham pe Instagram a agitat apele, împărțind internetul în două tabere. Pe de o parte sunt cei ce l-au acuzat că să-și sărute fiica în vârstă de 5 ani pe buze e un gest nepotrivit, pe de altă parte sunt cei ce consideră asta ca fiind un gest normal de afecțiune. David Beckham a lămurit în sfârșit situația.

 

 

 

Din păcate, trăim într-o lume în care nimic nu mai e considerat normal, iar suspiciunea oamenilor a atins cote halucinante, așadar gestul lui David Beckham (42) de a o săruta pe Harper, fiica sa și a Victoriei (43), pe buze a fost considerat de mulți internauți unul total nepotrivit. Fotbalistul a postat pe Instagram o fotografie, considerată de el înduioșătoare și nevinovată, un moment de afecțiune dintre tată și fiică surprins de cameră, pe care a decis să-l împărtășească și cu fanii săi, fără să realizeze ce furtună va stârni.

 

Kiss for Daddy ❤️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Comentariul lui David – „Kiss for Daddy' – i-a scos pe mulți din sărite, în timp ce alții s-au grăbit să-i ia apărarea. „Dacă cineva are ceva rău de zis despre această fotografie, ar trebui să se uite mai întâi la el, pentru că el este cel care are o problemă, în gestul lui Beckham nu se vede decât dragoste', a comentat cineva. Sau: „Îmi pare rău pentru orice copil care nu primește afecțiune și dragoste din partea părinților lui, dar, Dumnezeule!, nu luați în nume de rău ceea ce nu ați primit în copilărie… E o fotografie minunată'. De altfel, această reacție halucinantă era de așteptat, cu atât mai mult cu cât, în trecut, și Victoria fusese acuzată că și-a sărutat fiica pe buze de ziua ei.

 

Happy Birthday baby girl 🙏🏻💕 We all love you so much 💜💜💜 X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Curând însă, au apărut și detractorii. „David, e greșit să-ți săruți fiica pe buze, a comentat cineva, în timp ce alt cârcotaș a fost de părere că „să fiu sincer, să-ți săruți fiica pe buze e puțin cam ciudat'. „Poliția internetului' a intrat în acțiune și s-au folosit cuvinte ca oribil, dezgustător, nepotrivit și controversat. În cele din urmă, David Beckham a reacționat. Într-o discuție live pe facebook, acesta a lămurit situația, spunând că este foarte atașat de copiii săi și că el în acest spirit a fost crescut. „Am fost criticat pentru că, ieri, mi-am sărutat fiica pe buze. Îmi sărut toți copiii pe buze… Pe Brooklin, poate nu. Brooklin are 18 ani și ar putea părea puțin cam ciudat. Dar sunt extrem de atașat de copii. Așa am fost crescuți eu și Victoria și așa ne purtăm și noi cu copiii noștri. Vrem să le arătăm copiilor dragostea noastră și îi protejăm, avem grijă de ei, îi sprijinim și suntem foarte afectuoși cu ei', a conchis Beckham.

Până la urmă, cele 1,8 milioane de like-uri pe care le-a primit poza postată de Beckham arată că totuși în lume mai există normalitate și oameni cu mințile nepervertite! Voi ce părere aveți despre gestul celebrului fotbalist?

 

 

Oana Pantazi

Foto Instagram, Hepta

 

 

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton