Ce le-a spus Ioana Filimon polițiștilor din Turcia. Familia ei era convinsă că a fost sechestrată de iubit

 Pirvu Cristina
.

S-a aflat ce le-a spus Ioana Filimon polițiștilor din Turcia când familia și prietenii ei bănuiau că a fost sechestrată de iubitul turc. Cei din România credeau că ea are probleme, însă ea trăia povestea vieții, căci a fost cerută în căsătorie. 

Mulți s-au îngrijorat că Ioana Filimon și-a închis contul de Instagram, nu a mai răspuns la telefon și nici nu a mai dat vreun semn de viață. Familia a crezut că e sechestrată și că are probleme grave.

Ea a dezvăluit acum că nu este vorba de vreun abuz, de vreo sechestrare. Este fericită alături de iubitul turc care a cerut-o în căsătorie.

„Informaţiile îmi aparţin şi sunt adevărate. Am citit drepturile mele legale, am înţeles şi vreau să dau declaraţia mea şi să răspund întrebărilor care îmi sunt adresate. Pentru că nu poti citi şi nici nu pot să vorbeasc turcă vreau ca declaraţia mea să fie realizată cu ajutorul unui interpret, în baza Oficiului de Interpretare.

Locuiesc în România. Reţeaua de telefonie de pe care am contactat aparţine României. Nu am reşedinţă în Turcia şi nicio altă cartelă cu număr de Turcia pe care să o fi folosit aici. Sunt fotomodel în România. Sunt cunoscută în ţara mea. În Turcia am venit recent, pentru a sta cu iubitul meu. Sunt împreună cu el de aproximativ două luni. Părinţii mei cunosc situaţia şi ştiu totul despre relaţia noastră. În plus, pentru că sunt o persoană publică în România, presa de acolo a scris despre relaţia mea cu iubitul meu, în urma imaginilor postate cu acesta pe Instagram.

Astăzi, pe 19.08.2019, când am plecat de acasă nu mi-am luat telefonul cu mine şi de aceea familia mea nu a putut lua legătura cu mine. Părinţii mei au vorbit cu cei de la Consulat, cărora le-au spus că am fost bătută şi forţată de iubitul meu şi de aceea ne-a contactat Poliţia. Am sunat-o pe mama de pe telefonul prietenului meu pentru ca familia mea să nu se îngrijoreze mai mult. Când am ajuns acasă, de asemenea, am sunat-o, din nou pe mama de pe telefonul meu. Apoi am venit la şeful Biroului cu iubitul meu.

Vreau să precizez că nu sunt ţinută cu forţa lângă iubitul meu. Şi, în plus, nu a abuzat de mine. Afirmaţiile familiei mele nu sunt fondate. Aş dori, de asemenea, să prezint fotografii pe care le-am postat pe contul meu de Instagram alături de iubitul meu pentru a fi adăugate în dosarul de anchetă”este declaraţia dată de Ioana Filimon poliţiştilor turci conform Spynews.

Ioana FilimonIoana Filimon

Ioana Filimon a fost cerută în căsătorie de iubitul turc milionar. Vedeta nu s-a mai întors în România

Ioana Filimon i-a pus capac lui Cengiz Şıklaroğlu. Miss România a primit inelul din partea iubitului ei, iar aceasta a început să plângă de emoții. Bijuteria pe care Ioana Filimon a primit-o este una prețioasă și extrem de scumpă, având în vedere că bărbatul care a cerut-o în căsătorie are un mic imperiu.

După ce a fost cerută în căsătorie, Ioana Filimon și-a închis contul de Instagram, fără să anunțe pe nimeni. Cel care a făcut public faptul că a existat o cerere în căsătorie este chiar milionarul turc. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton