Ce l-a șocat cel mai tare pe Dan Negru în China. "Se mănâncă tot ce mişcă, mai puţin omu’"

 Oana Pantazi
.

Până recent o destinație exotică și fasciantă, China a devenit țara evitată de toți turiștii, din cauza coronoravirusului. Iată ce povestește Dan Negru despre experiența sa în China și care sunt detaliile care i s-au părut cele mai șocante!

Dan Negru este una dintre nenumăratele celebrități care, atrase de magia Orientului, au fost nu o dată în China, așa că recent, în lumina noilor evenimente, vedeta a povestit despre călătoria sa în țara de unde vine ce-a mai mare amenințare mondială – coronavirusul.

https://www.facebook.com/dan.negru.35/videos/2905310419489880/

„Supa de câine e vreo 3 dolari”

Și pentru că s-a descoperit că teribilul virus s-ar fi activat în urma consumului unei specii de șerpi, Dan Negru a rememorat într-un clip postat pe Facebook experiența pe care a avut-o, acum șapte luni, într-o piață din Beijing, alături de soția sa, pe când se aflau în vacanță.

Aşa arată o piaţă din Beijing! Preşedinte Chinei spune că situaţia e nasoală cu virusul luat de la şarpe, dar nu zice că un şarpe prăjit e un dolar la tarabă în Beijing. Eu l-am negociat la jumătate. În China, se mănâncă tot ce mişcă mai puţin omu… Supa de câine e vreo 3 dolari. Gândaci în beţişoare, şoareci condimentaţi, orice! La ce mănâncă chinezii, e o mirare că nici un virus nu ne-a făcut praf până acum, a scris vedeta Antenei 1 în descrierea filmulețului.

Foto: Instagram, VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton