Ce intervenții estetice și-a făcut Roxana Ciuhulescu. Cum arată la 44 de ani: „Nici cele mai avargandiste creme nu mai au efect”

 Dumitrache Laura
.

Ce intervenții estetice și-a făcut Roxana Ciuhulescu. Vedeta a împlinit 44 de ani pe 23 noiembrie, motiv pentru care, la acea vreme, a decis să facă o schimbare fizică. Roxana Ciuhulescu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni și a făcut-o o procedură care o ajută să se mențină în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce intervenții estetice și-a făcut Roxana Ciuhulescu. Roxana Ciuhulescu este vedeta cu cele mai lungi picioare din România. Prezentatoarea emisiunii ProMotor are 1.92 metri și a reușit să fie o prezență constantă în televiziune. I-a plăcut handbalul și a ajuns pentru scurt timp și în lotul echipei naționale de tineret. Înainte să împlinească 44 de ani, Roxana Ciuhulescu și-a făcut singură un „cadou”.

roxana proceduraroxana procedura

Roxana Ciuhulescu a vrut să facă o schimbare din punct de vedere fizic și a mers la medicul estetician. Vedeta le-a arătat fanilor din mediul online ce procedură a făcut, explicându-le și care este motivul pentru care a apelat la acest lucru.

Citește și: Roxana Ciuhulescu s-a mutat în propria locuință, după cinci ani de stat în chirie:„Ne chinuim puțin la început'

Citește și:În ce relații au rămas Roxana Ciuhulescu și fostul ei soț:„Nu suntem prieteni'

Citește și:Adriana Bahmuțeanu a mers la medic și poate să rămână însărcinată, la 48 de ani:”Toate analizele s-au făcut, este muncă în progres acum”

Citește și:Cine sunt cei 8 polițiști români care joacă în serialul AXN „Oamenii legii”

Ce intervenții estetice și-a făcut Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este cu siguranță o femeie care atrage privirile tuturor persoanelor din jur. Este vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz-ul românesc, având un corp de invidiat. Anul trecut, înainte să împlinească 44 de ani, Roxana Ciuhulescu a decis să meargă la medicul estetician.

Roxana este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Fosta prezentatoare Tv a postat un clip video pe Instagram în timp ce își făcea o procedură cu botox. Dacă sportul face minuni în cazul siluetei sale, aceasta a decis să apeleze și la un tratament cu botox.

Roxana Ciuhulescu: „Nici cele mai avargandiste creme nu mai au efect.”

Roxana Ciuhulescu a mărturisit că toate cremele pe care le folosește pentru ten nu o mai ajută. Astfel, vedeta a decis să meargă la medicul estetician și să o ajute să îi lumineze pielea. Fosta concurentă de la Survivor România consideră că orice femeie ar trebui să facă această procedură la un moment dat.

„Curând vine aniversarea mea și m-am gândit că cel mai potrivit cadou mi-ar fi un tratament la unul dintre cei mai buni medici esteticieni din România. Atunci când treci pragul de 40 de ani, ca femeie, te preocupă tot mai mult felul în care arăți. Dacă pentru corp, sportul mă ajută enorm să mi-l construiesc, pentru față, nici cele mai avargandiste creme nu mai au efect. Avem mare noroc însă cu tratamentele care ne ajută să ne păstrăm stima de sine, iar în ziua de astăzi, intervențiile estetice nu mai sunt deloc un subiect tabu', a povestit Roxana Ciuhulescu, pe Instastory.

Roxana Ciuhulescu și-a făcut blefaroplastie

Vedeta arată foarte bine, iar atunci când consideră că are nevoie de îmbunătățiri, merge la cabinetul medicului estetician. Roxana Ciuhulescu a mai apelat la medicul estetician în urmă cu ceva timp, când a vrut să rezolve o problemă cu care se confruntă o mare parte din femei, mai exact pleoapele căzute. Pe lângă aspectul estetic, vedeta se plângea de faptul că obosea foarte mult, iar acest lucru se vedea pe chipul ei. Astfel, Roxana a făcut în 2019 o blefaroplastie.

Practic, ochii mei ajunseseră să se deschidă doar pe trei sferturi, iar vederea periferică să îmi fie afectată.  Asta mă obosea teribil, mai ales când avem mult de lucru pe calculator.”, declara Roxana in urma cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton