Ce i-a transmis Giulia Anghelescu soțului ei, Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie: „Dacă nu sunt astea, degeaba este dragoste”

 Borcilă Andreea
.

Ce i-a transmis Giulia Anghelescu soțului ei, Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au, împreună, doi copii. Cuplul a trecut, de-a lungul timpului, și prin bune, și prin rele, însă iubirea și prietenia dintre ei au fost mult mai puternice. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au cunoscut acum 18 ani. Abia după doi ani și-au dat seama că își doresc mai mult decât o simplă relație de prietenie, așa că fratele lui Șerban Huidu a vrut neapărat să o cucerească. Ce-i drept, a avut ceva de lucru, iar asta pentru că artista tocmai ce ieșise dintr-o relație de șapte ani cu un alt băiat. După câteva luni, Vlad Huidu a reușit să-i fure inima cântăreței. 

giulia-6giulia-6

Cuplul va împlini zece ani de căsnicie la jumătatea lunii iunie. Împreună au doi copii, de care sunt foarte mândri: pe Mikael Eduard și pe Antonia Sabina. Giulia și Vlad formează totodată unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. 

Citește și: Giulia Anghelescu a avut propuneri din partea revistei Playboy, dar a refuzat:”Nu regret absolut nimic”

Citește și: Giulia Anghelescu, despre viața de familie, cu bune și cu rele:”Încă aștept să-mi facă soțul statuie”

Citește și: Dodo, prima imagine cu actualul iubit. Cum a reacționat tatăl copilului ei:'O mamă care abia a născut…'

Citește și: Volodimir Zelenski și soția lui, Olena, prima apariție publică de la începutul războiului.Cum s-au afișat la funeraliile fostului preşedinte al Ucrainei

Ce i-a transmis Giulia Anghelescu soțului ei, Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie

Artista și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani, după ce au fost inițial prieteni. Recent, cei doi și-au aniversat căsnicia în Dubai. Într-un interviu pentru Wowbiz.ro, cântăreața a spus care este secretul unei relații de lungă durată.

„Cred că secretul unei relații de lungă durată este, în primul rând, înțelegerea și prietenia. Trebuie să fie și dragoste clar pe acolo pe undeva. Dar lucrurile astea sunt un pic mai importante și de asemenea, respectul. Cred că doar așa poți să ții o relație pe termen foarte lung. Dacă nu sunt astea, degeaba este dragoste.”, a mărturisit Giulia. 

Cum s-au cunoscut Giulia Anghelescu și Vlad Huidu 

Artista și soțul ei s-au întâlnit acum mulți ani, au devenit prieteni, apoi iubiți și, ulterior, soț și soție. Împreună au doi copii frumoși, de care se bucură împreună.

„Ne-am cunoscut la o emisiune, după care ne-am împrietenit și am rămas prieteni. Și până în ziua de astăzi… Nu, glumesc, după ce am fost prieteni foarte apropiați, ne-am împrietenit mai bine și asta a fost. În urmă cu 18 ani, eu eram invitată și acolo a fost prima noastră întâlnie, de unde a pornit totul.”, a povestit Giulia Anghelescu.

În ianuarie 2021, întrebat de un fan pe rețelele sociale cum a cerut-o pe Giulia Anghelescu în căsătorie, Vlad a răspuns: „sigur nu te-aș mai cere așa în căsătorie a doua oară'. „În Turnul Eiffel', a început Giulia, completată de Vlad: „Foarte inspirat'. „După trei sticle de vin, și mie mi-era răuț. Dar am zis da. De trei ori', a încheiat artista. 

Giulia Anghelescu și soțul ei s-au separat, pentru o perioadă, în trecut 

În trecut, perechea a fost despărțită timp de un an și jumătate: „am avut o perioadă de un an și jumătate în care am fost, oficial, despărțiți. Eu cred cu tărie că lucrurile s-au întâmplat exact așa cum trebuia. Nu a fost o treabă cu părinții, ci cu prietenii', povestea Giulia în urmă cu ceva timp.

„Prietenii noștri sunt în continuare prietenii noștri, poate au avut nevoie de motive să vadă. Da, erau două tabere, ai mei și ai lui, parcă era război. Eu chiar nu am regrete. Nu am avut nicio dezamăgire regretabilă, care să mă chinuie ani în șir. Cred că dacă a fost vreun hop, înseamnă că am reușit să trec cu brio dacă nu îmi aduc aminte de el', mai spunea atunci.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton