Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale, Violeta: "A început să învețe de la mine să facă această diferență"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. La 47 de ani, moderatoarea tv arată impecabil. Mulți se întreabă cum reușește vedeta să își ascundă vârsta, mai ales că în ultimii pare pare că nu s-a schimbat deloc. Ei bine, Andreea Marin a dezvăluit care este secretul tenului tânăr, dar și ce lucruri i-a interzis fiicei sale să facă în legătura cu asta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică, iar împreună au o fiică, în vârstă de 14 ani. Violeta poate fi considerată deja o adolescentă și are o relație apropiată cu mama ei. Chiar și așa, prezentatoarea tv a dezvăluit ce nu o va lăsa pe Violeta să facă în următorii ani.

Fiica Andreei MarinFiica Andreei Marin

Andreea Marin o învață pe fiica ei care sunt principiile sale despre frumusețe și speră ca Violeta să țină cont de ele. Prezentatoarea Tv nu a apelat la nicio interventie estetică, dar a dezvăluit care este secretul tenului său impecabil.

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu fiica ei, Violeta:„Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie'

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin îi interzice fiicei sale operațiile estetice:”Nu susțin mamele care…”

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele'  

Citește și: Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani.Imaginile publicate de Kate Middleton au cucerit internetul

Ce i-a interzis Andreea Marin fiicei sale să facă

Andreea Marin arată impecabil la vârsta de 47 de ani și reușește să se mențină tânără. Multă lume s-a întrebat care este secretul tenului său și cum a reușit de-a lungul anilor să se mențină tânără. Într-un interviu pentru Ego.ro, Andreea Marin a dezvăluit că are mare grijă cu tenul său și o învață și pe fiica ei, Violeta. Prezentatoarea Tv a declarat că i-a interzis fiicei sale de 15 ani să folosească machiajul, declarând că nu are nevoie, mai ales la această vârstă.

„Am început să o învăț de ce are ea nevoie, pentru că și aici e o greșeală, pielea adolescentului nu este atât de supusă intemperiilor, precum este a noastră, și atunci ei au nevoie de alte produse, mai delicate, mai puțin încărcate de substanțe, nu au nevoie de creme antiîmbătrânire. Atunci, ea a început să învețe de la mine să facă această diferență',a declarat Andreea Marin pentru sursa citată.

Andreea Marin: „O las să se joace”

Chiar și așa, Andreea Marin a declarat că este conștientă că generațiile s-au schimbat, și îi permite fiicei sale să folosească machiajele la evenimente speciale. La lansarea cărții semnate de Andreea Marin, vedeta tv a lăsat-o pe Violeta să folosească produse cosmetice discrete.

„A avut voie, fiind un eveniment special. A avut puțin rimel la ochi, ceva discret. O las să se joace, dar nu îmi plac excesele. Deloc nu folosește fondul de ten', a mai declarat Andreea Marin.

Andreea Marin nu s-a machiat până la vârsta de 18 ani

Andreea Marin continuă să fie un exemplu pentru femeile din zilele noastre. Prezentatoarea TV reușește să își mascheze foarte bine vârsta și să aibă un ten perfect. Vedeta a povestit în cadrul aceluiași interviu care este secretul, încercând că le recomande domnișoarelor să nu folosească produsele de make-up de la o vârstă fragedă. Mai mult, Andreea a declarat că ea nu s-a machiat absolut deloc până când nu a împlinit 18 ani.

„Aparițiile mele pe micul ecran au fost încă de la 18 ani și atunci am început cu acest obicei. Înainte nu mă machiam deloc. Nici nu era nevoie pe vremea aceea. Noi nu vedeam lumea așa cum o vedem astăzi. Eram mult mai cuminți și pe de altă parte bine că a fost așa pentru că mă întreabă multă lume, astăzi, la 30 de ani de carieră, cum fac de am tenul curat, fără riduri adânci. Într-adevăr, în ziua de azi, există companii care fac tot ce îți trebuie pentru machiaj, cu această latură eco, cu grijă pentru mediu, pentru tenul nostru, dar oricum ar fi nu este sănătate 100% atunci când aplici pe fața ta un produs', a mai spus prezentatoarea TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton